İftara/Sahura Ne Pişiriyorsunuz Melekler 2013

sahurda Eşime yumurta haşladım,rejeldir normal kahvaltı gibi protein ağırlıklı besledim Akşamada dışardı yicez ohhh :D:D
 
Bende yayla yada mercimmek çorbası düşünüyorum sabahtan nohut ısladım yanına bulgur pilavı gider sebzeli ve birazda turşu koyarım içine çok lezzetli oluyor yanında çoban salata.tatlı olarak ta irmik tatlım var bi kaç gün önceden.. artık tariflere bakmadan yemek yapabildiğim için çok mutluyum yuppiiii :)
 
Çok şükür Ramazan"ın ilk gününü alnımın akı ile atlatmış bulunuyorum. Allah bereketini öyle bir veriyor ki ne yapacam diye düşünürken birden ortaya kendiliğinden çıkıveriyor. Yemeklerim arttı bile. İlk misafirlerimizi ağırladık ikinci gününün menüsüne gelince az önce patlıcan, kabakları bir güzel incecik oydum biberleri hazırladım. Patates dolmasınıda çocuklarım çok seviyor onuda yarın halledecem anlıcanız ikinci gün karışık dolmamız var. Mercimek çorba yine demirbaş zeytinyağlı barbunya yapacam salata ve kırmızı biber közlemesi yoğurtlu düşünüyorum üçüncü gününde menüsü hazır şimdiden hatta hafta sonuna kadar kafamda tasarladım çünkü pazar günü dahil misafirlerimiz var:)
 
Ben de genel istek üzerine bugün türlü yapacağım, yanına elbetteki pirinç pilavı :) Eh önüne de bir mercimek çorbası. Zeytinyağlı fasülye de bugünden var. Çok şükür, Allah olmayanlara daha çok versin :)
 
Amin canım amin... Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin herkesin yuvasına bolluk bereket sağlık ve huzur nasip etsin...
 
Geri
Üst