İğne oyası model tavsiyeleri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
İğne oyası model tavsiyeleri
Merhaba sevgili okurlarım. Meleklermekanı takipçilerime bugün aslını sorarsanız hiç bilmediğim bir konuyla baş başa bırakacağım. Bazen bilmediklerimizi bile öğrenebiliriz. Hele ki teknolojinin bu kadar ilerlediği bir devirde bu çok daha kolay gerçekleşebilmektedir. Birçok kişinin kendine karşı koyamadığı beğendiği örneklerle dolu bir resim galerisiyle sizleri baş başa bırakacağım bugün. Özellikle genç kızların yapmak ve öğrenmek için çok çaba harcadıkları bu konuda iğne oyalarının çeyizleri süslediğini hepimiz biliriz. İğne oyası biraz ince iştir. Zamanında annemin bana öğren deyip de benim burun kıvırdığımı da söylemeden geçmeyeceğim. Anneler hep öğrenelim biz yapalım uğraşımız olsun isterler; ama nedense bizler hazıra kaçarız. Sen de kızına yaparsın. Bir gün beğendiğin model olur sende yapmak istersin diye çok söylenirler ama biz kulak arkası ederiz. Biraz da zevk meselesi bu işler sayın okurlarım. Yani benim fikrim bu yönde. Sizleri bilemeyeceğim tabii. Belki aranızda bu işi yaparak maddi gelir bile elde edenler vardır.


Öze her ne kadar hoş gelse de bana göre iğne oyaları çok da olmazsa olmaz değil. Tabii geleneklerimiz deyip birkaç parçayı çeyiz çantanıza sıkıştırmayı asla ihmal etmezler büyüklerimiz. Sen sevmedin diye almadın mı yok mu çeyizinde diyenlere ise cevabım tabii ki de var. Ama nasıl yapılıyor deseniz modelin adı nedir, nasıl başlanır, kolay mıdır zor mudur hiç bilmem. Ama sevdiğim bu olabilir benim kullanabileceklerim dediklerimden önerileri eklediğim galerime.

İğne oyası yapımıyla alakalı olarak sizler içinde birkaç basit video buldum. Herkesin ziyaret edip bir şeyler öğrendiği youtube kanalını biliyorsunuz değil mi? Siz de bu işi youtube ile öğrenebilirsiniz. Öğrenmek için kolay video linklerini ekleyerek sizlere bu konuda yardımda bulunmak istiyorum. Bu birbirinden güzel örnekleri denemek, sizlerde hobi edinmek ya da çeyizinize koymak isterseniz daha fazla beklemeyin derim. Yeni başlayanlar için iğne oyası yapımı, iğne oyası dersleri, iğne oyası eğitim videosu gibi pek çok link üzerinden öğrenemeye başlayabilirsiniz. Bayanlar artık evde can sıkıntısını gidermek kolay diyorum ve sizleri para da kazanabileceğiniz bu video seçenekleri ile baş başa bırakıyorum. Bir daha ki videoda buluşabilmek dileklerimle kolay gelsin.

Basit-igne-Oyasi-Ornekleri.jpg
havlu_kenari_cicekli_igne_oyasi1.jpg
iğne oyaları2.jpg
IMG_2054.jpg
yeniigneoyalaricom_igne_oyasi_modelleri-9.jpg
 
Geri
Üst