İhlas Armutlu Tatil Köyü Tatil Köyü

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
İhlas Armutlu Tatil Köyü Tatil Köyü
armutlu tatil köyü resimleri armutlu tatil köyü ihlas ihlas resimleri
İlçesi : Merkez



ihlas_armutlu_tatil_koyu.jpg

İhlas Armutlu Tatil Köyü Oda Özellikleri: 1350 toplam apart, 6000 toplam yatak. Deniz, dağ manzarası var. Apart Detayları: Direk telefon, minibar, müzik, balkon, mutfak malzemesi, çay ve kahve makinesi, internet bağlantısı, uydu tv, digitürk, duş, küvet, wc, termal su.

Bilgi: Merkezi klima ve ısıtma, bahçe, tv köşesi, oyun odası, internet bağlantısı, kuaför salonu, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, market, hediyelik eşya, kuyumcu, sinema, jeneratör, doktor, ücretsiz otopark.

Boş Zaman ve Spor:

Açık havuz ( çocuk bölümlü), kapalı havuz(çocuk bölümlü), ısıtmalı havuz, termal havuz, **uapark, sauna, masaj, güzellik ve sağlık merkezi, fitness center, aerobik, masa tenisi, bilardo, animasyon programı, futbol, mini futbol, voleybol, plaj voleybolu, basketbol, bisiklet, jogging, amfitiyatro, çocuk oyun alanı, muz, jet ski, kano, rüzgar sörfü, yelken, doğa sporları.

Yeme ve İçme Oda kahvaltı, yarım pansiyon, tam pansiyon, herşey dahil, kahvaltı salonu, pastane, kafeterya. 1 alakart restoran. Türk Mutfağı.

Şirket Toplantıları: 4 toplantı odası (700 max. kapasite). Tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, projeksiyon, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, fax, klima, ışık sistemi, simultane çeviri sistemi. En büyük salon kapasitesi 500 pax.

Adres: Şehir merkezinde, dağ kenarında, uzun özel plaj.
kaynak.frmpaylas
 
4 sene gittim gerçekten güzel biyer erkekler bayanlar için ayrı denize girmek için yerler var kadınlar plajı ve karma ayrı havuzlar kafa dinlemek için güzel biyer sadece eğlenmek için hiç bişey yok ihsan kaptan var tekne gezileri oluyo gün içinde zaten tekneden anons yapılıyo duymamanız imkansız gidicekler için iyi eğlenceler =)
 
ailece davet edildik ama biraz tereddut ediyordum acikcasi bay bayan karisik diye plajlar ama artik sizin mesajlari okuduktan sonra degerlendirmek lazim diye dusunuyorum bu daveti.
 
Geri
Üst