İkea yatak odası modelleri için buraya baylar bayanlar

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
İkea yatak odası modelleri için buraya baylar bayanlar
Yatak odası dekorasyonları daima zevklerle bütünleşebilmektedir. Her zevke uygunluğu tasarımlarındaki çeşitliliği ile her konuda olduğu gibi yatak odasında da çığır açan İkea ürünleriyle baş başa bırakmak istiyorum sizleri. Bir yatak odası her ne kadar dinlenme alanı olsa da düzenli görünüm şarttır. Kimisi benim dağınıklığım kime ne dese de düzen her zaman şarttır. Bunun içinde tasarımda akıllı çözümler oluşturan gardıroplar, şifonyerler, yataklar, çekmece içi ya da gardırop içi düzenleyicileri bulunduran İkea ürünlerini gördükçe karar vermeniz daha doğru olacaktır. Resim galerimde zevklere göre tercihlerle tam bir oda takımı dizayn edilen görselleri huzurlarınıza çıkardım. Bu tarz seçimler spor dekor tarzıyla bütünleşen kişiliklerin tercihleri listesinde yer alabilmektedir. Resim galerisinde yer alan görsel incelemeleri ile siz de yatak odasında farklı bir görünüme yer açıcı davranabilirsiniz.

14487.jpg


Yatak odası dekorasyonunuzda karyola, şifonyer, yatak, nevresim takımları, uyku seti gibi kategoriler arasında gezinerek yatak odanızı sil baştan kendi zevklerinizle yoğuracak şekilde şekillendirebilirsiniz. Hayal ettiğinizden şık görünümlerle oda görünümlerinizde şıklığa yer açan İkea ürünleriyle oluşturulan konseptler karşısında mutluluğunuz katlanabilecektir. Gardıroplardaki farklı eşyalarınıza hitap eden raflar, bölmeler ve raylı sistemler ile yatak odanızda toparlayıcılığın kendiliğinden hakim olmasını sağlayabilirsiniz. Sürgü kapaklı, menteşe kapaklı, açık dolap formatında ya da gardırop aksesuarıyla donatılmış pek çok farklı ürünü ilgili linklerden inceleyerek karara varabilirsiniz.

contemporary-bedroom-designs-for-girls-in-blue-themed-blue-bedroom.jpg


İkea sitesinde fiyat sınırlamasını gerçekleştireceğiniz daraltma formatını da kullanarak ekonominize en uygun çözümü bulabilirsiniz. Dolap için düzenleyiciler, halılar, aydınlatma modelleri gibi farklı alternatifleri de bütün olarak seçtiğiniz takıma uydurup dekorasyonunuzda bütünlüğe yer açabilirsiniz. Karyolalar, divanlar, yatak başlıkları, karyola lataları, tek kişilik ya a tek kişilik karyola ya da çekmeceli karyola modelleri gibi seçimlerinizle oda görünümlerinizde harikalar yakalama fırsatında bulunabilirsiniz. Resim galerim ve resmi web sit tercihiyle tamamlayabileceğiniz yatak odası takımı tercihinizde uzun ömürlü bir seçim için hazır mısınız? O halde bir an önce acele etme tercihinde bulunabilirsiniz. Oda büyüklüğünüz, kullanacak kişi durumu, zevki, renk beğenisi gibi farklı fonksiyonel seçenekleri görmek için hazır mısınız?
göz-alıcı.jpg
Original-ikea-malm-bedroom-ideas.jpg
 
Geri
Üst