İlişkide makatıma kalem parfüm kaçtı ne yapcağım acilll

  • Konbuyu başlatan yardım yardım yardım
  • Başlangıç tarihi
Y

yardım yardım yardım

Forum Okuru
İlişkide makatıma kalem parfüm kaçtı ne yapcağım acilll
öğlen eşimle ilşkiye girdik eşim ilşki esnasında makatıma kalem parfüm soktu içine kaçtı ne yaptıysam çıkaramadım ne olur yardım edin


SİTENOTU: Küfürlü içerikleri yayınlayamıyoruz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu durumda bizlerin yapacağı birşey yok malesef, acil olarak eğer dediğiniz materyaller çıkmadı ise lütfen çok acil doktora gidin. Onun haricinde nöbetçi eczaneye eşinizi gönderin lağman aldırın onu kullanın umarım çıkar. Belirttiğimiz üzere eğer çıkmaz ise lütfen acilen doktora gidin.
 
yalvarırırm beyza hanımda cevap versin . elim ayağım titriyor ben nasıl doktora gidicem .demin tuvalate oturdum çıkarmaya çalıştım olmadı çok kan geldi makatımdan .şu an cinsel bölgmde ağrı hisediyrum lağma kesin çıkarırmı
 
Selamlar, Beyza Hanım'ın da diyecekleri bizim diyeceklerimizden değişik olmayacaktır. Bunu çıkartmak için Lağman kesinlikle kullanın, çok fazla sıkıştırdığınızdan dolayı kanamanız olmuş. Bu durumda yapacağınız şeyi biz size söylüyoruz ama kesinlikle doktora gitmenizi tavsiye ediyoruz. Bunda utanılacak bir durum yok.

Lütfen acil olarak doktora gidin, doktor ile kendiniz ya da eşiniz o da olmazsa yanınıza alacağınız başka bir bayan yardımı ile durumdan haberdar edin onlarda muhtemelen Lağman deneyecekler, olmaz ise cerrahi müdahele ile almaları gerekiyor emin olun başka yapacak birşey yok. Geçmiş olsun.
 
Değerli misafirimiz, durumunuzu Devlet Hastanesi Gastroentroloji genel cerrahı olan doktor arkadaşımla şimdi konuştum. Dediğini aynen aktarıyorum. Kalem yada pil gibi ince küçük materyaller alt bölgeden kesinlikle çıkmaz ama bir kaç tekniği var hastaneye gitmeniz gerekiyor: Orada size acilen bakacaklardır. Dediğine göre muhtemelen çıkmayacakmış.

Ameliyattan başka yapılacak birşey olmadığını kendinizi zorlamamanız gerektiği hususununda önemle altını çizdi. Doktorumuz Opr.Dr Bahattin Özlü Mersin Devlet hastanesindedir kendisi.

Acil olarak lütfen hastaneye gidin tekrar geçmiş olsun.
 
kanpıhtısıyla dışkı çamaşırıma gelmiş eşimi lağma almaya yoladım işe yarar umarm hastaneye gidemem :( gerizekalı onun bitmyen fantazisi yüzünden başıma ne gldi zeytin yağı içtim tekrar çıkarmy deicem sağolun
 
Mesajınzı onayladığımızda size yazmıştık. Boşuna saçma sapan işler yapmayın. Lütfen acil olarak genel cerrah ile konuşun. Artık başınıza geldi yapacak birşey yok ! Onun fantazisi onun bilmem neyi demenize gerek yok. Zira durum artık sizin başınızda lütfen her duyduğunuza inanıp birşey yapmayın, emin olun kendinize zarar verirsiniz.

Tek çaresi acil olarak doktora gitmek yukarıda yazdım doktorun dediklerini. Tekrar geçmiş olsun. Sevgiler...
 
yardımlarınız için çok sağolun beyza hanm iğne şişesi gibi camdı lağma yapayımmı doktora gitmeden rezil olucam :(
 
Selamlar, hayır yapmanıza gerek yok şişe cam olduğundan dolayı çıkartmaya çalışmayın lağman yapmayın. Şişe bağırsaklarınızın içinde kırılır ise çok fena durum çıkar ortaya. Lütfen artık Beyza'nın belirttiği üzere suçlu arayıp ta canınızı sıkıp, neden böyle oldu demeyin. Utanılacak bir durum yok bunu siz ve doktorunuz bilir kimseye bişey demek zorunda da değilsiniz. Birşey uydurursunuz neden ameliyat olduğunuz hususunda. Lütfen acil olarak gidin.

Saygılar.
 
Geri
Üst