İlişkide makatıma kalem parfüm kaçtı ne yapcağım acilll

  • Konbuyu başlatan yardım yardım yardım
  • Başlangıç tarihi
Merhaba günlük. Bugün gözlerimi sıcak ve karanlık bir yerde açtım. Neler oluyor bilmiyorum, buluduğum yer bi tür mağara sanırım oldukça uzun ve derin, burnuma kötü kokular geliyor, umarım b.k yoluna gitmem, hayırlısı.
 
enişte bey hangi filmde gördüyse mutlaka çıkışını da göstermişlerdir tekrar izlesin
 
Ben de ekşiden geldim ve dalga geçmeyeceğim. Herkes doktora gidin diyor lütfen kulak asın ve doktora gidin. Bunda utanılacak birşey yok, eşinizi suçlamayı da kesin lütfen yaptığınız anormal değil. Çiftler arasında yaşananlar özel ilişkidir ve herkesin fantezileri vardır. Anal seks ya da anal yoldan uyarılma gayet hoştur. Tüm erkekler bunu istiyor ve kadınlar da, eşinizi suçlamayı bırakın ve acilen doktora gidin. Hiç birşey sizin hayatınızdan önemli olmamalı. Utanın, utanmayın demiyorum, gerekirse doktorun karşısında kıpkırmızı olun, insani şeyler bunlar. Doktora git kadın işte, yorma bizi.
 
parfüm cam mı plastik mi?
camsa içeri de parçalanırsa ne olacak? git bence acile. eşinde doktorla özel görüşsün gerekirse pansuman odası vs. bir yere alsınlar seni özel bir durum olduğundan ötürü. bu işin şakası yok. yalnız şöyle bir durum da var
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok yukarı gitmiş olabilir, sizin çabalamanız sadece kendinize zarar vermenizdir. Doktorlar neler neler görüyor. Sizi kameraya çekip internete koyacak değiller. Adınızı soyadınızı resminizi vererek millete anlatacak değiller. Neyden korkuyorsunuz? Saçmalamayın doktora gidin.
Ekşiden gelen çocuklar da immatür yorumlar yapmayı kesip telefonlarına indirdikleri sevimli oyunları oynasınlar. Başkalarının dertleriyle dalga geçmek ayıptır. Anneniz babanız öğretmediyse kendiniz öğrenin!
 
Ülkemizde cinsellik konusundaki bilgisizlik ve utanmanın sonuçlarını yaşayan herkese geçmiş olsun diliyorum.
Hayır gider alır-aldırırsın gerekli fantezi ekipmanını.Ya da amazon gibi yabancı sitelerden getirenler mevcut :28:
Son olarak,"Millet aç aç!"
 
bence sende kocanın makatına bir kalem parfüm sok hem senin durumunu anlamış olur hemde bu fantaziden vazgecmiş olur hemde birlikte ameliyat olursunuz :)
 
Geri
Üst