İlişkide makatıma kalem parfüm kaçtı ne yapcağım acilll

  • Konbuyu başlatan yardım yardım yardım
  • Başlangıç tarihi
Bence dil macununu denemeyin. Bağırsağı eritebilir. Keşke salatalıktan şaşmasaydınız.
 
Ben de ekşi sözlük'ten geliyorum. Burada arkadaşlar dalga geçmek için bir sürü şey yazmışlar. Durum ciddi. Umarım validelerinizin de makatında parfüm şişesi kalır da dalga geçilecek bir şey olmadığını anlarsınız. Sözlükte bu kadar seviyeyi düşüremeyen adi yaratıklar, burada nick de olmayınca anonim kimliklerin arkasına saklanıp ahlaksızca davranışlarda bulunmuşlar. Site adminlerine tavsiyem bu yaratıkları ekşi'de hep yaptığımız gibi ifşa ve ihbar etmeleridir.
 
Acaba kocan bu nesneyi soktuktan sonra kendi üzerine itelese ağzından çıkarmıydı diye merak ediyorum.. geçmiş olsunda kapağıyla sokmasaydı eyiymiş şimdi kapak arıycak doktor
 
müjdeee . şişe çıktı fakat doktur artık dışkımın parfüm gibi kokacağını söyledi. bu süper bişi bence. kocişime teşekkürler.
 
Hanımefendi maruz kaldığınız bu durum daha fazla beklerseniz sizi kalıcı hasarlara maruz bırakabilir ki mütemadiyen böyle durumlar toplumda çok bilinmesede olabiliyor artık sizin yapmanız gereken en yakın hastane aciline başvurmaktır bu durumda beklemek utanmaktan daha ağır sonuçlara meydan verecektir
 
Kim sokmus ise makattan sişe-i parfüm.
Cikmaz oyle yarim yarim cikarsin lutfen tüm.
Ya ikinin ya da biraz kalkinin
Yapilmamali bosuna su anda kem kum
 
Nerden bileyim içeri kaçacağına ya?? Şimdi suçlu ben mi oldum zarife? Eve geliyom bekle, gelince doktora gidicez. Kalem parfumu makattan çıkaran çok iyi bir doktor tanıdığım var.
 
Geri
Üst