İlişkide makatıma kalem parfüm kaçtı ne yapcağım acilll

  • Konbuyu başlatan yardım yardım yardım
  • Başlangıç tarihi
Ekşiden geldim ve gerçekse son durumu merak ediyorum ameliyatın bir zararı olursa bilgilendirmeyi bekliyoruz
 
Ablacım utanıyosun da şişe içinde patlarsa ölürsün ondan sonrası daha fena, ölüm sebebin asırlarca konuşulur cemaat gülmekten namazı kılamaz kocanın da adı parfümcüye çıkar bi daha evlenemez intihara sürüklenir
Ressmen felaket

Bu fantezinin diğer versiyonunda erkek pasif oluyor kurtulursan affetme, derune daha derune sapla gözünün yaşına bakma
 
Üç gün boyunca kabız edecek kuru gıdalarda beslenin ve hiç tuvalete gitmeyin. Bağırsaklarınız iyice son haddine kadar dolsun, dışkınız içinizde iyice kurusun, taş kıvamına gelsinki gerektiğinde o şişeyi tuzla buz ederek çıkarabilsin.
 
bacim sen bu eksicilere bakma. kendileri de yapiyorlar benzer seyler. nutella kavanozlari filan, neyse... doktora git. ameliyatla cikarsinlar. hayatin soz konusu olabilir.
 
Hanfendiciğim salatalık ve patlıcanı da deneyin :) içine kaçması daha zor olur diye düşünüyorum. Ndndndndndbd ahahahahah çıldırıyorum lan ndndndnd
 
Arkadaslar bu is icin ozel yapilmis fantazi alet edevati var onlardan alsaniza,parfum sisesi sokmak da ne hahahaha. Ayrica sise kadina mi kocaya mi girmis kesin degil sanki cunku erkekler gotlerine birseyler girmesinden hoşlanır kadinlar degil. Neyse kirilmasini dusunmek istemiyorum icine sicma ihtimalin var, kanimca doktorunda umrunde degildir senin gotune ne soktugun.

Kibs
 
Geri
Üst