İlişkide makatıma kalem parfüm kaçtı ne yapcağım acilll

  • Konbuyu başlatan yardım yardım yardım
  • Başlangıç tarihi
Bende ekşiden geliyorum sevgiler hepinize. Olay dün olmuş bugün hala doktora git diyenler var bence ben dahil şimdi yazacaklar olayın nasıl sonuçlanmış olabileceği konusuna odaklansın. Hatta mümküne hanım yengemiz son durumu aktarsın.
 
Millet yarım kilo kokain sokup gümrükten geçiriyor abla durum ciddiyse bol acılı kuru fasulye yenebilir
 
Kocanda şişeyi soktu çekti gittimi, deme çk mukayese yaptı ne biçim aile bu kesin malum kesim
 
Bu ekşiciler ne ara bu kadar komik oldular ya gülmekten karnımız ağrıdı. Gerçekten sözlük kalitesiz insanlar topluluğuna dönmüş yazık.
 
Zeytinyağı kalın bağırsağınıza ulaşmadan sindirilir, ağızdan alınan şeylerin bu gibi durumlarda faydası olmaz hanımefendi. Fazla ıkınmak da sadece makatınıza değil kanın gittiği her organınız için tehlike. Çünkü aşırı şekilde kan basıncı yükselmesine bağlı anevrizmalara sebep olabilir. Bu gibi durumları yaşamamak için en baştan tedbirli olmak en iyisi tabi ama başa geldikten sonra ah vah etmek işe yaramaz. Doktora goşturuverin gari, bizim ege bölgesinde böyle dirler.
 
Yani efenim şimdi olur böyle şeyler fazla şey yapmamak lazım. ama doktor şart, doktora gidiniz. ayrıca yukarıdaki bir arkadaşın tavsiyesine katılıyorum, bence siz de kocanızın makatına kalem parfüm sokun ki kadın erkek eşitliğine bir katkıda bulunmuş olun
 
Geri
Üst