İlişkide makatıma kalem parfüm kaçtı ne yapcağım acilll

  • Konbuyu başlatan yardım yardım yardım
  • Başlangıç tarihi
Dübüre giren parfüm sıkılmaz...
ben de ekşiden duyup da koşup gelenlerdenim. Olay traji komik cinsten. Ama kesinlikle utanılacak bir şey değil. Güzel ülkemiz, aletini damacanaya sıkıştıran baylarla dolu. Düşünsenize bu adam acile damacana ile gidiyor. Sizdeki komplikasyon (terime lütfen dikkat) görünmez türden. Dübüre giren parfüm sıkılmaz. Dilimize yeni bir deyim kazandırdığınız için de ayrıca şükranlarımı iletiyorum.
 
Ilk basta zorlamadan direk kayganlastirici jel veya nemlendirip yumusatacak bir kremi iyice surup, 2500 watt elektrik supurgesiyle cekmeyi deneseydiniz keske.
 
Vallahi kırk yıllık eskortum böyle fantezi görmedim.
Ayrıca da imla hataları gözlerimi kanattı bayan. Bayan. Bayan...
Yahu kadına kadın demeye utanıp bayan diyen zihniyetteki bir sitenin üyesine doktora git diyoruz kalkmış burda, bizi mi dinler bu?
Son olarak bkz; vay anam vay neler dönmüş serhat ya
 
:( :( yorumların çoğunu okuyamadım ama çok üzüldüm .bizdeki insanlık bukadarmı. hiçmi kimse hata yapamaz . sadmin byza hnm yardımlrınız için sağolun karından geçirdiğim ameliyatla şişe çıkarıldı .1 gün daha hastanede yatış var. olumsuz yorum yazanların inşallah bir gün aynı hataya düşmelerini diliyorum.
 
Selam gençler ben de ekşiden geldim. abla sana çok geçmiş olsun. Beyler sözlüğe de gelin boş kaldı sözlük.
 
parfümcü amca evde kendi kendine diyor ki ne bileyim çıkmayacağını geçen yılbaşında hediye olarak aldım. beğenmeyince g*e soktum diyor.
 
Su eksi caylaklarina da akil sirf erdiremiyorum, senelerce caylaklik sirasinda bekliyorlar.

Eksi'den sonra kurulmus Bilgi Sözlük'te 15 dakika icerisinde onayliyorlar zaten sizi, hasta misiniz?
 
Geri
Üst