İlişkide makatıma kalem parfüm kaçtı ne yapcağım acilll

  • Konbuyu başlatan yardım yardım yardım
  • Başlangıç tarihi
Senin için kokmuş deyip parfüm şişesini karısının müsait bir tarafına sokan kocadan hayır gelmez. Yarın öbür gün senin için pis deyip çamaşır suyu bidonunu sokar, otuz milyar verseniz çıkartamazsınız. Boşayın gitsin. Öyle dötünüze de olur olmaz şeyleri sokmayın.
 
Yaaa benm kocamda makatıma tv kumandası sokmuştu. Hareket ettikçe kanal değişiyordu. :) biraz acı biraz ekşi bir deneyimdi benim için. Pırt yapınca tv kapanıp açılıyordu mesela. Sonra afedersiniz ishal oldum kolayca çıktı. Malesef 2gün boyunca iatediğimiz kanalı izleyemedik hep kapanıp açıldı kanal değişti vs.
 
Ablamsı bacım sen konuyu yanlış yere açmışsın inci hanıma yazsaydın orda makattan neler çıktığını duysan hiç telaş yapmadan çözüm bulurduk
 
dualarımız seninle. gelişmelerden mutlaka haberdar et bizi. bi de markaya dava açın bence.
 
Dalga gecen ekşicilerin ______ karpuz -------- bi şişirmeyinde sonucu yazsın merak ediyom
 
Arkadaşlar dalga geçmeyin durum ciddi.Teyze sen bir vidanjör çağır hemen çeker,olmadı enişte ağzıyla vakumlasın.
 
ulan eskiden olsa derdim ki bu yorum yazanların hiçbiri sözlükte yazar değildir, olayı görüp gelen inci ergenleridir. ancak şimdi biliyorum ki burada yazanların birçoğu ekşi sözlüğün yazar kıstaslarını gayet de aşıyor. ve bu konuda kanzuk'a da laf edemem, yapabileceği bir şey yok. bu adamların birçoğu "oy kullanabilen" adamlar, sözlüğe yazar mı olamayacaklar...

arkadaşa da geçmiş olsun, olayda utanılacak bir şey yok. aynı olay parfüm şişesiyle değil de profesyonel bir fantazi ürünüyle yaşanmış olsa yine bu kadar utanacak mıydınız? cevap hayır olduğuna göre yapacağınız şey fantazilerinizden vazgeçmek değil amacına uygun ürünler kullanmaktır.
 
Geri
Üst