İlişkide makatıma kalem parfüm kaçtı ne yapcağım acilll

  • Konbuyu başlatan yardım yardım yardım
  • Başlangıç tarihi
Öncelikle kabiz olmaniz lazim.Soyle ki,bi bahce hortumu ve icinden akip giden suyu dusunun,boruyu tamemen kapliyor degilmi ? Ayni bu sekilde sizde kabiz olup boruyu komple tikayarak o kucuk siseyi cok rahatlikla atabilirsiniz...
 
Gerçekten çok üzüldüm, ekşi sözlükte görür görmez geldim. Link atabilir misiniz birde, daha iyi yardımcı olabilmek için.
 
şişe çıkmış vayy abla ne yaman kekkoymuş enişte dikkat et başka bir şey geçirmesin
 
Aynı isim de iki tanr mi üye var. bir demiş ki kocam yok yalnızımmkendi kendimr yaptım itiraf ediyorum. diğetinde demiş ki kocam bi faha yapmayacak. Bir başka mesajında artık alıştı ipe gerek yok hangisi gerçek? Oyuncaklat çok ucuz aldana neden hala tekrat deniyorsun. bu nasıl bir cesaret cam alıyorsun. üstelik dümdüz bişey kaçma ihtimali çok yüksek. illa cam olsun istiyosan dikkat et. içi dolu olsun boş olursa basınçtan dolayı içerde kırılır.
 
:D :D Başka yerlerden duyup gelenler olmuş anlaşılan bu ne çok yorum böyle. Olayın bu kadar büyüyeceğini asla düşünmezdik şuan yorumları okuyup bitirmemize rağmen hala eşim gülmeye devam ediyor. O kadar komik yorumlar varki tamam eglenmissiniz bizle ama yinede sizin başınıza gelsin istemem. Olay bildiğiniz gibi ilişki esnasında gerçekleşti herkes gibi eşiminde fantezileri var onu suçlamıyorum artık tabiki ama öyle bi çaresizlik görmedim ben :) şimdi güldüğüme bakmayın hala biraz utaniyorum yazmiyacaktim ama çok merak eden olmus. İşte olay gerçekleşti ve biz öylece dona kaldık 20 saniye felan sustuk ben wcye koştum eşim kapıdan taktikler fazla eğilip bükülme demeleri felaan hala kulagimda. Napacaz napacaz napacazzzlar havada uçuşuyo sonra internet aklimiza geldi google sağolsun her fanteziye hakimmis önerileri görünce biraz rahatladım hatta :)) en son bir iki wc denemesini bekleyelim derken bu siteye yazmak geldi aklıma hızlı cevapların geldiğini biliyordum önce yazdığıma pişman oldum ama mecburdum insan böyle durumlarda ne yapacağını bilmiyor. bsrysr..Yorumlarda doktor baskısı olunca eşim evli ve şehir dışında bi doktor bulalım diye içini rahatlatma yolları aradi ona göre evliyse vardır bi fantezisi belki yadirgamazdi felan arttik böyle cümleler kura kura sabah ettik sonra komşu bir şehirde kadin doğum uzmani numarası bulduk internetten yasal olduğuna emin değildik ama yasal doktormus telefonda eşim konuya girmeden doktor tahmin edince dahada rahatladik eşime kalsa hal hatır sorup kapatacakti :))) neyseki o rahatlikla adres alıp ciktik ben kocam ve parfüm şişesi tabi :))) sonrası malum doktor girişi kıl dönmesi operasyonu olarak girdi ve cerrah bayan bi arkadaşıyla operasyoonu bitirdi. Rahatsızlık hissettiğimizi bildikleri için fazla o konulara girmesekte sexshoplardan bahsetmekten geri kalmadilar yinede eşim buna bille kızardı düşünün :D nasıl bir gündü öyle aman haa sakın böyle şeyler denemeyin güldünüz bittti fazlada uzatmayın bizde güldük eşim ben ve meşhur parfüm şişesi şuan yuvamizda mutlu mesut yaşıyoruz site yoneticilerine özellikle beyza hanıma çok teşekkür ederim.olan oldu utanacak bisey yok.bsrysr
 
Biz sıkmaya parfüm bulamıyoz millet neler yapıyor . şakayı falan geçin umarım sağlığına kavuşmuştur sıkıntılı durum..
 
Ayy büyük bir sıkıntı ile okudum yazdıklarımızı çok çok üzüldüm zaten bu kadınların başına ne geliyorsa erkeklerden geliyor. Bir daha böyle bir durumumu yaşamazsiniz inşallah. Çok üzüldüm adiniza da bu arada tekrar durumunuz dan bahsetmemissiniz nasılsınız sıkıntı niz nasıl sonuçlandı. Çok çok geçmiş olsun.
 
Geri
Üst