İlişkiden 1 hafta sonra gebe olmamak için ne yapabilirim

deeerrya11

Yeni Üye
Üye
İlişkiden 1 hafta sonra gebe olmamak için ne yapabilirim
İlişkiye girdim tam adet olacağım gün girdim ya o gün ya ertesi gündü iki gün üst üste girdim ertesi hapı almaya param yoktu alamadım şuan tam 1hafta oldu adet olmadım gebe kalmamak için ne yapmalıyım nolur yardım edin çaresizim
 
Sevgili Derya,

Bu tür bir durumda yani adete gireceğiniz gün yani birm sonraki gün bile adet olacak olsanız bu ilişkiden bebek olmayacaktır. Yani korkulacak birşey yok. Hamile olacağınızı düşünmüyorum. Tam regl zamanında yapılan ilişkilerde kesinlikle gebelik oluşamaz zira siz zaten regl ile yumurtalarınızı atıyorsunuz bu mümkün değil rahat olun lütlfen.
 
Bu arada ya hamilemiyim diye boşuna ertesi gün hapı almayın bir işe yaramayacaktır. Zaten hamile de olamayacağınızı düşünüyorum. Saygılar bu konu ile de aramıza hoş geldiniz.
 
Merhaba her dönem gebe kalmak mümkündür.(düzensiz ovülasyon) Adet dönemine 1-2 gün kala korunmasız birliktelik gebelik riski oluşturabilir. Birliktelikten 1 hafta sonra hamile kalmamanız için yapabileceğiniz bir şey yok. Bir kaç gün için de mensiniz gerçekleşmez ise gebelik testi yapın..
 
Geri
Üst