İlişkiden 5-7 gün sonra hamilelik belli olurmu kızlar ?

  • Konbuyu başlatan leblebitozu
  • Başlangıç tarihi
L

leblebitozu

Forum Okuru
İlişkiden 5-7 gün sonra hamilelik belli olurmu kızlar ?
Kızlar ilişkiden kaç gün sonra hamilelik belirtileri başlar yani misal bazı sizelerde 5 gün 7 gün 10 gün sonra belli olur mu belli olur demişler ne yapmam gerekiyor hamile kaldı isem bunu nasıl hesaplayacağım bana yardımcı olabilir misiniz ?
 
Yani hangi sitelerde ne okudunuz bilmiyorum da ilişkiden 5-7-10 gün içinde hamileliğin oluşacağını, oluşsa bile bilindik hamilelik testlerine yansıyacağını düşünmüyorum özellikle beş günde belli olmayacaktır hadi 10 gün olsa tamam da diğer şekilde ben pek ihtimal vermiyorum.

Hamile iseniz belirtilerin sizde olması gerekiyor bu da en önemli kriter diyebiliriz bunun için aşağıda konumuz var onu incelemenizi tavsiye ediyorum yine sorularınız olur ise lütfen yazın bize olur mu ?

 
Son düzenleme:
Tamam o vakıt ben ne zaman gebelik testini yapayım adetime daha 8 gün kadar var net sonuç için neyi öneriyorsunuz bana hangi testi ne zaman hangi tarihte yapayım adet geçsin mi geçmeden de sonuç alabilirmiyim?
 
Kesin hamile olduğunuza inanıyor iseniz mutlaka beta hcg testi yapmanızı tavsiye ediyorum aşağıdaki konudan sizlere bhcg ile ilgili net bilgiler veriyoruz. Ha ben hastaneye gidemem diyor iseniz sabah idrarı ile adetinize bir gün kala ( net olsun derseniz iki gün geçsin yapın ) tahlil yapabilirsiniz.



 
Son düzenleme:
Geri
Üst