İlişkiden 7 8 9 10 gün sonra hamilelik belli olur mu ?

B

BALICS

Forum Okuru
İlişkiden 7 8 9 10 gün sonra hamilelik belli olur mu ?
İlişkiden 10 Gün sonra hamilelik belli olur mu ? Ne zaman Anlarım ? Arkadaşlarım ilişkiden sonra 7 gün yada 8 9 belkide 19 gün sonra test yapsam hamile kalıp kalmadığımı anlar mıyım. Tam olarak gebelik testini kaçıncı gün yapmam gerekiyor. İlişkiyi mi sayıyoruz tam olarak ne yapıyoruz bana yardımcı olun lütfen.

Sizleri beğenerek takip ediyorum banada cevap vereceğinizi umuyorum özellikle Beyza arkadaşımı çok seviyorum çok bilgili tşklr.

İlişkiden 7 8 9 10 gün sonra hamilelik belli olur mu.jpg


HAMİLELİĞİM 10 GÜNDE BELLİ OLUR MU ?

Benim adetime daha yumurtlama ovülasyon tarihinden sonra yani onbeş gün kadar var yani ortalama bir kadının reglinin yarısı yumurtlama olduğunda geriye iki hafta kalıyor şimdi ben 5 10 gün sonra yapsam testimi hamile olduğum ortaya çıkar mı ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
İyi akşamlar ben kız arkadaşımla 4 gün önce ilişkiye girdim bugün midesinin bulandığını başının döndüğünü test yaptığını ve hamile olduğunu söyledi .Bu mümkünmü yardımcı olursanız sevinirm.
 
Merhaba,

Böyle bir şey mümkün değil.(Partneriniz tıp tarihine en hızlı hamile kalan bayan diye geçicek ) Gebeliğin oluşumu 10 gün sürer , akabinde mens gecikir belirtiler gebeliğin 4-5. haftası başlar.Ya parnerinizin yaptığı test yanlış sonuç vermiştir ki buda mümkün (palano testler hatalı sonuç verebilir) Yada partneriniz size şaka yapıyordur..
 
Mrb Beyza hanim. Ben pko hastasıyım 2 yıldır bebek istiyorum geçen ay aşılama yaptım tutmadı. En son 1 kasımda adet gördüm 25 Kasım ile 28 Kasım arasında eşimle hep ilişkiye girdik ve bugunle beraber adetimin 35. Gunu halen adet olmadım. Ikidir evde idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor acaba yeni ilişkiye girdiğimiz için acaba gec döllenmeden dolayi mi tk çizgi göründü ama halen adet olmadım 5 gün önce kasigimda batmalar vardı iki gün boyunca ama suan hiçbir ağrım yok. Çok mu erken test yapıyorum.
 
Merhaba , Pko haliyle mens düzenliğine sebep oluyor. Gecikmeniz bundan ötürü olabilir. Ayrıca geçen ay aşılama yapmışsınız , tedavi esnasın da kullanılan ilaçların etkisi de olabilir. Bir kaç gün için de mensiniz başlamaz ise HCG testi yapın ve sonuca gör hekiminizle irtibata geçin..
 
Mrb lar beta hcg negatif 0,1 cikti ama.hlen adet olmadım 38. gundeyim halen adet olmadım bana doktor rahimin kalinlastigini söyledi ki normalde benim rahmim ince olduğunu soylerlerdi. Ne yapmam gerekiyor sizce geç döllenme olmuş olabilir mi çünkü ilişkiye 25-28 tarih aralarında oldu
 
Mrb lar beta hcg negatif 0,1 cikti ama.len adet olmadım 38. gundeyim halen adet olmadım bana doktor rahimin kalinlastigini söyledi ki normalde benim rahmim ince olduğunu soylerlerdi. Ne yapmam gerekiyor sizce geç döllenme olmuş olabilir mi çünkü ilişkiye 25-28 tarih aralarında oldu


Rahim kalınlaşması sadece hamilelikten dolayı olmuyor canım. Adet olunacağı zaman da kalınlaşıyor , rahimle ilgili hastalık olduğu zaman kalınlaşma oluyor . Ne yapacaksın oturup bekleyeceksin. 1 Hafta içinde ,adet olmazsan git test yap sonra tekrar doktora görün ;)
 
Iyi akşamlar ben birşey sorucam benim yumurtlama gunumun üstünden 15 gün geçti hamile olsam bu belli olurmu
 
Merhaba, uzmanlar gebelik testini, adete 1-2 gün kala yada adet gecikmesin de yapılması gerektiğini belirtiyor. Gebe olup olmadığınızı ancak bu şekilde net olarak öğrenebilirsiniz. Adetinizde gecikme varsa test yapsın.
 
Geri
Üst