ilişkiden kaç gün sonra test yapılır doğru çıkar

yeniyeniden

Yeni Üye
Üye
ilişkiden kaç gün sonra test yapılır doğru çıkar
Bebeğim olsun istiyorum ve düzenli olarak yumurtlama günlerimde eşimde çalışmalara başladık. Benim merak ettiğim şu net olarak birileriniz bana ilişkiden kaç gün sonra test yapmalıyım anlatabilir mi ? Bu arada hangi marka testten yapmalıyım. Tam olarak tarih ve bilgi verebilir misiniz lütfen ?
 
Gebelik testlerininin yüzde olarak d oğru sonuç vermesi 95 seviyesinde oluyor. Bu arada testi yapacağınız tarihi siz belirleyeceksiniz. Bunun için kıstas şudur. Normalde regl olacağınız tarihin üzerinden en az 1 hafta ( 5 günde olabilir ) geçmesi gerekiyor. Testi ona göre yapacaksınız. Ve yapılacak olan gebelik testlerini sabah idrarınızla yaparak ilk 5 dakikadaki sonuca bakacaksınız. 5 dakikalık zaman kısıtlamasından sonra ikinci çizgi belirsiz olarak çıksa ible dikkate alınmaz. Net sonuç için ilk 5 dakika önemlidir bilginiz olsun.
 
Bebeğim olsun istiyorum ve düzenli olarak yumurtlama günlerimde eşimde çalışmalara başladık. Benim merak ettiğim şu net olarak birileriniz bana ilişkiden kaç gün sonra test yapmalıyım anlatabilir mi ? Bu arada hangi marka testten yapmalıyım. Tam olarak tarih ve bilgi verebilir misiniz lütfen ?

Merhaba , en sağlıklı sonucu beklenen mensiniz de en az 3 günlük gecikme olursa alabilirsiniz. Detaylı bilgi için aşağıdaki linki ziyaret edin..

İlişkiden sonra gebelik testi yapılırmı?

Gebelik testi hakkında sorular
 
Arkadaşım bende sıkıntı yaşıyorum Korunmasız bi iliskinin üzerinden 2 buçuk ay geçti ilişkiden bi ay sonra kan testi 0.1 çıktı tabi bu süre zarfında sürekli test yaptım negatif ilişkinin üstüne iki kez adet gördüm daha sonra 3 cu adetim olmadı testler de negatif tarlusal verdi doktor içtim adetimi gördüm daha sonra yine testler yaptım negatif 2 buçuk ay geçince ultrasonla bakilsin dedim 9 haftalik heralde gorurdu doktor yok gebelik dedi sonra son bi kez test yapayım dedim test negatif aradan 4 5 saat sonra çizgi gibi deil de sanki idrar kurumuş gibi c çizgisine doğru bişey çıktı hala korkuyorum belki 20 tane test yaptım bi tek bu öyle çıktı ama 4 5 saat sonra hemen deil nedir bilmiorum iyice şaşırdım bana da bi el atın kızlar nedir bu
 
Merhaba , ilişkinizin üzerinden geçen süre zarfında hcg testi yapmışsınız ve değer negatif.Gebe değilsiniz.Ayrıca mensiniz de düzenli gerçekleşmiş + hekime görünmüşsünüz.Hamile olmadığınıza kendinizi ikna etmeye bakın ..
 
Evet kesinlikle haklısınız ama okuduklarimdan psikolojim bozuldu yok yanlış çıkan testler kan testi dahil yok üstüne görme yok 9 ay adet görme vs korktu gözüm en test de 4 saat sonra o çizgi tarzı bişey çıkınca ve kasiklarimda ağrı devam edince korkuyorum muhtemelen yumurtama dönemim ve ondan ağrım var ama insan malesef korkuyorum ama su dogru demi hamile olsam tarlusal kullanirken adet gormezdim tekrar teşekkür ederim kusura bakmayın
 
slm 2 gün önce ilişkiye girdim bugün test yaptım negatif hamilelik riskim varmıdır. tsk.
 
Merhaba , hamilelik testi beklenen çevrimden yani adette gecikme olmasıyla birlikte yapılır. Siz testi çok erken dönemde yapmışsınız. Bu kadar kısa sürede gebelik oluşmaz yapılan testte doğru sonuç vermez. Gecikmeniz olursa en az 3 günlük test yaparsınız.
 
Merhaba,

Ben 1,5 yıldır evliyim. Yaklaşık 3-4 aydır da bebek isteğimiz var.
Eşim ile denemelere devam ediyoruz ancak benim adet düzensizliğim vardı. O sebeple tutmadığını düşünerek kadın doğum uzmanına giderek muayene oldum. Ve bana yumurtalıklarımda tembellik olduğunu söyledi. İlaç verdi kullandım. Yumurta çatlatma hapı ,iğnesi verdi. Yaklaşık 4 ay gittim. Ancak daha sonra adetim gecikti hamileyim diye düşündüm falan gününden 5 gün sonra geldi malesef. Adet olursan 4.günü gel demişti. Gittim yumurtalık kontrolü yaptı. Faket bende bir sıkıntı görmediki eşin gelsin biz daha fazla beklemeyelim dedi. Eşim ile sperm testi yaptırıp gittik. Testin sonucunda eşimin sonuçları çok düşük olduğunu söyledi. Normalde olması gereken 20 milyon iken eşimde 7 milyon çıktı. Ne yapmalıyım çok kararsızım. Sonra üroloji doktoruna yönlendirdi. Ona da gittik eşime 2 ilaç verdi 1 ay kullandı tekrar sperm testi yaptırdık ancak ilerleme olcağına gerileme oldu diyebilirim ilk çıkandan daha düşük çıktı. Doktor da bu ilaçla birşey olcak gibi değil çok beklersiniz fayda eder illaki ama zaman alır dedi. Süreci hızlandırmak istiyorsanız tüp bebek deneyin dedi. Ama kime güvenicem bu durumda ben çok çaresizim...

Ne yapmalıyım ?
 
Geri
Üst