ilişkiden sonra adet oldum üstüne görmüş olabilirmiyim

E

Eliffffffff

Forum Okuru
ilişkiden sonra adet oldum üstüne görmüş olabilirmiyim
Eşimle iliskm 9 unda oldu 13 u adetim geldi herzamnki gbi miktarda yoğundu , boyle üstüne görme olurmu , ben anlayamadım da yardımcı olur musunuz
 
Normal gününüzde adetiniz gerçekleşmiş yoğun bir şekilde ,yerleşme kanaması değil bu adet kanaması. Yerleşme kanaması adet gibi yoğun olmaz. Bir kaç damladan ibaret bir lekelenmedir.
 
Sayın doktor bey 2 mayısta adet gördüm 11 mayısta arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık onda baksır bende iç çamaşırı ve pijama vardı 2 haziran oldugunda tam gününde hasta oldum fakat normalde 1 hafta sürerken 2 haziran da 2 yada 3 gün sürdü ve 2 gün dolu dolu hasta oldum idrar testi yaptım ve negatif çıktı sizce hamilemiyim spermin bulaşıp bulaşmadığından emin değilim
 
Verdiğiniz bilgilere göre gebe değilsiniz. Şüpheli ilişki sonrası adetiniz gerçeleşmiş + adetin 2-3 gün sürmesi normaldir. Gebelik testi sonucunuzda gebe olmadığınızı gösteriyor. Bu durum da gebe olmadığınıza ikna olmaya bakın.
 
merhabalar iliskiden sonra 31inde adet oldum normaldede 30-1 i arasi gelmesi lazimdi yogun ve pihtiliydi ancak simdi adetime 11 12 gun var karnimda 2 3 gundur bir agri var adet yogun oldugum icin hamilelik ihtimali yok degil mi?
 
Geri
Üst