İlişkiden sonra gebelik testi yapılırmı?

Meraba adetim gecen ay 20sinde idi simdi ayin 16si ama hala adet belirtilerim yok ara ara basim donuyo migdem bulaniyo gebelik soz konusu olabilirmi

Merhaba, her zaman septom hissedeceksiniz diye bir kural yok. + Belirtilere dayanarakta gebelik teşhisi yapılmaz. Henüz gecikmeniz söz konusu değil. Adetiniz de gecikme olursa test yaparsınız.
 
erkek arkadaşımla ilk defa ilişkiye girdik ilişkiden 5 gün sonra midem bulandı karnım çok ağrıyor adetime 17 gün var ama ben test yaptım negatif çıktı sonuç kesinmidir
 
Adete 17 gün kala gebelik belirtisi yaşamanız muhtemel değil. Durumunuz psikolojik + Gebelik testini adet gecikmesi olursa yapınız. Şu anki test sonucu nun kesinirliği yoktur..
 
merhaba ilişkiden 7 gün geçti test yapsam sonuç alırmıyım?

7 içinde gebelik oluşmaz . Ayrıca gebelik yumurtlama döneminde sperm ve yumurtanın bir araya gelmesiyle oluşur. Düzensiz yumurtlama dönemine sahip olanlar adete yakında gebe kalabilir. Bu nedenle uzmanlar gebelik testini adet gecikmesi olduğu zaman yapılmasını tavsiye eder. Son adet tarihiniz hakkında bilgi vermemişsiniz. Adetinizde gecikme yaşarsanız test yapabilirsiniz.
 
Geri
Üst