İltahaplı idrar yolu enfeksiyonu geçirenlerin yorumları antibiyotik geçirmedi tavsiyeleriniz var mı

Melek2323

Yeni Üye
Üye
İltahaplı idrar yolu enfeksiyonu geçirenlerin yorumları antibiyotik geçirmedi tavsiyeleriniz var mı
Merhaba iki aydır bi rahatsızlığım var idrar yolu enfeksiyonu (iltihap) var ve her hafta yeni bı rahatsızlığın çıkıyor kendimi hafif yana doğru verince avuç içi kadar bişey de yöneldiğim tarafa doğru geliyor kendimi kastığımda zorladığı da karnım top gibi oluyor sürekli idrara çıkıyorum çıktıktan sonra yanma oluyor ve kasıklarımda ağrı oluyor özellikle 4 gündür karnmda normalden fazla bı atma var bazen sanki birşey geziyormuş gibi bazen de göbek deliğine içeriden bişey bağlıyorlar gibi ağrılar atma oluyor bunların nedeni nedir yardımcı olabilecek biri var mı ?
Not: idrar yolu iltihabı ilk başladığında doktora gittim antibiyotik kullandım ama geçmedi galiba
 
Selamlar, Özellikle idrar rahatsızlıkları ve burada yer alan iltahaplı durumlar hastalıklar malesef biraz inatçı oluyorlar. Kullandığınız antibiyotiğin iltahaplı duruma etkisi olmamış olabilir. Şöyle izah edelim. Her antibiyotik iltahabı kesecek ve tamamen kurutacak diye bir şey yok. Bu durumu doktorunuz ile konuşarak yeniden tahlil yaptırmalı ve iltahap durumu hala geçmedi ya da azalmadı ise doktorunuzun tavsiyesi ile yeni bir ilaç grubuna geçmelisiniz. Muhtemelen dozaj da değiştirilecektir.

Lütfen kafanıza göre ilaç kullanımı yapmayın. Buradan yazacak olanlar ya da arkadaş komşu çevrelerinizden bana şu ilaç iyi geldi kesti attı gibi cümleler ile ilacınızı kafanıza göre kesinlikle değiştirmeyin. Doktor size yardımcı olacaktır.

Allah, cümle rahatsızlığı olanlara Şafi ismi ile Şifa nasip etsin. Sevgiler.
 
Merhaba, öncelikle belirtelimki septomlarınızın nedeni ancak tetkit ve muayene ile anlaşılır. Bizler verdiğiniz bilgiler doğrultusun da sorularınızı yanıtlıyoruz. Teşhis ve tedavi için mutlaka hekime görünün. Göbek deliğinize kadar olan ağrı iltihap kaynaklı. İdrar yolu enfeksiyonları kolay kolay geçmez. Tedavisi uzun süreli olabilir. Durumunuzu değerlendiren hekime tekrar görünmeniz de fayda var.
 
Geri
Üst