İncir Kürü Kullananlar Kullanıpta Faydasını Gören Varmı??

Merhaba, Yumurtlamayı sağlayan yumurta çatlatan incir ve havuç kürünün yapılışı aşağıdaki gibidir.

Kuru İncir

Kür 1: Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya sekiz-dokuz adet kuru inciri ilave ediniz ve yedi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yedi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir.
Bu formülün anlamı şudur: İki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

21 gün uygulama+7gün ara+21 gün uygulama
toplam 42 günlük uygulama


Kür 2:
Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı
Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir.
25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
Toplam 50 günlük uygulama

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Dikkat: Prolaktin yüksekliği olan kişilere kürümüzün kullanımı önerilmemektedir.

Havuç kürü


2 adet büyük havuç
Yarım litre klorsuz su
Yapılışı

Yarım litre klorsuz suyu tencerede kaynatın.
Havuçları 4-5 cm uzunluğunda doğrayıp kaynayan suya ilave edin.
Tencerenin kapağını örtüp, 20 dk boyuyunca kısık ateşte kaynatın.
Kapağını kapatıp, kısık ateşte 15 dk kaynatın.
20 gün boyunca aç karına her sabah kahvaltıdan 15 dk önce 1 bardak için.
 
çok teşekkür ederim inş bende başlıyım buna mevla herkese hayırlısını versinn en yakın zamanda kucagı boş olanlara mevla hayırlı saglıklı bir evlat nasip etsinn
İnşAllah Allah bizi bu guzel duygudan mahrum etmesin nasıbımızde yoksa nasıbımıze eklesın‍‍‍‍‍‍‍‍‍
 
Geri
Üst