İstanbul'da İftar İçin Gidilecek Yerler Menüleri ve Fiyatları 2013

Naar Restaurant, Holiday Inn City İstanbul


naar-restoran-3d.jpg



Topkapı surlarının içinde korunmuş bir yapı olan Naar Retaurant, Holiday Inn City İstanbul’un içinde yer alıyor. Ramazan'a özel soğuk, sıcak ve tatlı menüsüyle ziyaretçilerini bekliyor.

Kişi başı fiyatı: 59 TL

Naar Restaurant, Holiday Inn City İstanbul
Adres: Turgut Ozal Cad. No:189 Topkapı-İstanbul
Telefon: 0212 530 99 00
 
The Brasserie Restaurant, The Grand Tarabya


the-grand-tarabya-14.jpg



The Brasserie’nin Ramazan'da canlı fasıl grubu eşliğinde sunulan iftar menüsünde ızgara et çeşitleri, kuru patlıcan dolması, içli köftenin yanı sıra fırında antrikot, kuzu tandır, pastırmalı kuru fasulye, Edirne ciğeri, ördekli keşkek, kuzu incik gibi lezzetler yer alıyor.

Deniz ürünlerini tercih ediyorsanız, ızgara çupra, levrek buğulama, mercan, lagos yahnisi, karagöz, kalamar seçenekleri için rezervasyon yaptırmanız gerekiyor.

Ayrıca The Grand Tarabya konaklamalı misafirlerine sahur servisi de veriyor.

Kişi başı fiyatı: 135 TL

The Grand Tarabya
Adres: Kireçburnu Mah. Haydar Aliyev Cad. No:74 Tarabya-İstanbul
Telefon: 0212 363 33 00
 
Roof Restorant, Dedeman İstanbul


dedeman-27d.jpg


Ramazan ayının vazgeçilmezi pideler, iftariyelikler, çorbalar, ana yemek seçenekleri ve tatlılar Dedeman İstanbul misafirlerinin Ramazan sofralarını süsleyecek. Limitsiz meyve suyu, meşrubat, çay, kahve gibi içecekler de menüye dahil.

Kişi başı iftar menüsü: 79 TL’den başlıyor. (50 kişi ve üzeri gruplara 63 TL)

Roof Restaurant, Dedeman İstanbul
Adres: Esentepe Mah. Yıldız Posta Cad. No: 50 Esentepe-İstanbul
Telefon: 0212 337 45 00
 
Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel


bosphorus-80.jpg



Serpme iftariyeliklerden oluşan başlangıç tabağının yanında asma yaprağı çorbası, safranlı yoğurt eşliğinde etli vişneli pazı dolması ve domates soslu çıtır mantıdan oluşan ara sıcak alternatifleri ve ana yemekte çökertme kebabı gibi lezzetler yer alıyor.

Renaissance İstanbul, Ramazan’da gül dondurması eşliğinde sunulan güllaç, portakal dondurması eşliğinde servis edilen irmik tatlısı ve tahin pekmezli ekler gibi farklı tatlılar da sunuyor.

Kişi başı fiyatı: 79 TL (10 kişi ve üzeri gruplara indirim fırsatlarını öğrenmek için otelle görüşülmesi gerekiyor.)

Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel
Adres: Gayrettepe Mah. Barbaros Blv. No:145 Beşiktaş-İstanbul
Telefon: 0212 340 70 00
 
Haliç Kongre Merkezi


halic-kongre-merkezi-308.jpg



Haliç kıyılarının tarihi ve kültürel dokusu içerisinde hizmet veren Haliç Kongre Merkezi, usta şeflerinin elinden çıkan geleneksel Ramazan mutfağına özgü tatları, zengin iftariyelik tabakları, Türk mutfağının leziz ana yemeklerini ve tatlı çeşitlerini içeren bir menü hazırladı.

Kişi başı fiyatı: 75 TL'den başlıyor.

Haliç Kongre Merkezi
Adres: Sütlüce Mah. Eski Karaağaç Cad. Beyoğlu-İstanbul
Telefon: 0212 311 11 11
 
Remina Restoran, Wyndham Kalamış


remina-326.jpg



Wyndham Kalamış bünyesindeki Remina Restoran’da canlı tasavvuf dinletisi eşliğinde hazırlanan Ramazan menüsü geniş bir lezzet yelpazesi sunuyor.

İftariyelikler, et yemekleri ve güllaç gibi Ramazan’a değer katan tatlarla donatılmış menü, Remina Restoran’ın sofralarında hayat buluyor. Ayrıca şirket ve özel iftar yemekleri için de altı farklı menü seçeneği sunuluyor.

Kişi başı fiyatı: 80 TL (10 kişilik bir grup oluşturulduğu takdirde bir kişinin ücreti alınmıyor.)

Wyndham Istanbul Kalamış Marina
Adres: Kalamış Fener Cad. No:38 Kalamış-İstanbul
Telefon: 0216 400 00 00 - dahili 7121
 
Falls in Galata


Falls-in-Galata1-3d9.jpg



Falls In Galata ekibi tarafından hazırlanan iftar menüsünde, demir hindi şerbeti, iç pilavlı saray yahnisi, kızarmış mantı, karanfilli erik kompostosu gibi yemekler bulunuyor. Tatlı olarak Ramazan'ın vazgeçilmezi güllaç var.

Falls In Galata, Türk müziğinin klasik dönemlerine ait plakların çaldığı mekanda misafirlerini ağırlıyor olacak.

Kişi başı fiyatı: 45 TL

Falls in Galata
Adres: Büyük Hendek Cad. No: 35 Galata-İstanbul
Telefon: 0212 243 19 20
 
Simit Sarayı


simit-sarayi-e5.jpg



Yurtdışı ve Türkiye genelinde yaygın mağazaları ile lezzetli anların vazgeçilmez adresi Simit Sarayı, lezzetleriyle özel zamanları unutulmaz kılıyor.Her gün geniş ürün yelpazesini, kişiye özel hizmetlerini, benzersiz tatlarını ve yüksek kalite anlayışını lezzet tutkunlarıyla buluşturan Simit Sarayı, birbirinden lezzetli ve doyurucu seçeneklerinin yanı sıra Ramazan ayında konuklarını iftar menüleriyle karşılıyor.

Saray Dürüm, Coca Cola, Güllaç; Saray Pide, Coca Cola, Güllaç ve Ciabatta Pizza, Coca Cola, Güllaç’tan oluşan üç farklı menü tüm Simit Sarayımağazalarında yer alıyor. Simit Sarayı, İftar Menüleri ile Ramazan ayı boyunca lezzet düşkünlerinin ilk adresi olacak.

Simit Sarayı’nın birbirinden farklı lezzetleriyle tanışmak için size en yakın Simit Sarayı şubesini ziyaret edebilir ya da Simit Sarayı adresinden görebilirsiniz.

Simit Sarayı İftar Menü Alternatifleri 7,95 TL

· Saray Dürüm+Coca Cola+Güllaç
· Saray Pide+Coca Cola+Güllaç
· Ciabatta Pizza+Coca Cola+Güllaç
 
titannn naptın titannn nerde kazık yerler var onları paylaşmışın ben simit sarayına gidem bari hahaha bız genelde beledıyenın sosyal tesisleri var florya ve haliçte onlara tercıh edıyoruz hem temız hem baya güzel menuleri var hemde uygun oluyor.bu yemek yerleride devemi kesıp yedırıyo anlamadımkı hahaha uçmuş fiyatları :D:D
 
Geri
Üst