İstikbal'den Armada Koltuk Takımı

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
İstikbal'den Armada Koltuk Takımı
İstikbal her daim kalitesini evinizde hissettirmeye hazır bir şekilde sizlere hizmet vermektedir. İstikbal mağaza ziyaretinde bulunarak siz de en kaliteli koltuk takımı modellerini salonlarınızda görmek istiyorsanız 2015 yılında en moda koltuk takımı modelleri ile karşınıza çıkan İstikbal koltuk takımı modellerine göz atabilirsiniz. Aradığınız kalitede ve konforda bir ürün sahibi olduktan sonra salonlarınızda tv keyfi yapmaya bayılacağınız konusunda size garanti verebiliriz.
istikbal-armada-koltuk-takimi-mercan-antrasit-byz-ayak-130515-2.jpg

İstikbal mağaza ziyaretinde bulunduktan sonra İstikbal armada koltuk takımı modeli tercihinde bulunma hayalinizi gerçek kılmada son derece ekonomik fiyat seçeneklerinin karşınıza çıkacağından emin olabilirsiniz.
11296877_1448751835424817_878742533_n.jpg

Titiz bir eşiniz varsa ayakları yerden yüksek bu koltuk takımı modelini gördüğü zaman eşiniz boynunuza sarılacaktır. Yerden yüksek ayaklı bu koltuk takımını yerinden oynatmadan temizlik işleminizi son derece kolay bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz.
11111546_442078142620971_1116998904_n.jpg


Koltuk takımını yakından incelediğiniz zaman sırt kısmı ve minderleri çektirme uygulamasından faydalanarak tasarlanan bu koltuk takımı modelinin ayrı bir estetikselliği olduğunu anlayacaksınız. Koltuk rengine uyumlu kırlentleri ile koltuk takımınız salonunuzda yepyeni bir alan zenginliği yaratacak; sırtınızı yasladığınız zaman yumuşacık dokusu ile yastık konforunu en kaliteli şekilde hissedebileceksiniz. Farklı renklere uyum gösteren ayak yapısı zarafeti ile salonunuza kurulmaktan memnuniyet duyarken artık yatılı misafirlerinizi dert etmenize de gerek kalmayacaktır. Yatak olabilme fonksiyon özelliği sayesinde bu koltuk takımı ile misafirleriniz için ekstra yatak açma derdine son verebileceksiniz. Koltuklarınızın silinebilir kumaş yapısı kirlilik oluşumu sonrasında pratik temizleme işlemi gerçekleştirebilmenize imkan tanıyacaktır. Bu takıma sahip olmak için acele etmeye ne dersiniz?
 
Geri
Üst