İtalyan Boya İle gelen farklı duvar dekoratiflikleri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
İtalyan Boya İle gelen farklı duvar dekoratiflikleri
İtalyan boya yakın gelecek zaman içinde yazlık, restaurant ve dairelerde kullanımı gerçekleştirilen ya da gerçekleştirilmesi planlanan renkler arasında yer almaktadır. Duvar görünümlerinizde farklı bir dokunuş ile hayat bulacak tasarımlara yelken açıyorsanız öncelikle dekoratif bir seçim olan görünüm zenginliği ile farklı İtalyan boya uygulamalarına göz atmayı denemelisiniz. Aşağıda sizler için titizlikle bulduğum dekoratif İtalyan boya görünümleri sizlerin beklediğiniz değişimi ev dekorasyonuna hızlı bir şekilde adapte edebilmenize imkan tanıyabilmektedir.

034.JPG

Lüks ev dekorasyonu olanlar için üstteki gibi yaldızlı görünümlü İtalyan boya dekoru salon ve oturma odası dekorasyonlarında ihtişamı yakalamanıza öncülük edebilecektir. Kendine özgülüğü ve etki gösterdiği alan ile pek çok kişinin hem iç hem de dış dekorasyon değişimlerinde hayır diyemeyecekleri bir tercihtir İtalyan boya ile boyanmış duvarlar.

IMG-20150123-WA0026.jpg

Üst ve alt resimde gördüğünüğünüz üzere farklı renk tonları ile etkili görünümü yakalatıcı rolü olan İtalyan boya 2016 sezonuna damga gibi düşmektedir. sizlerin en özel görünümleri yakalamanızda öncü olan İtalyan boya görünümü oda dekoratifliklerinize adapte etme fırsatını bir an önce hayata geçirmeye hazır mısınız?

italyan-boya22.jpg
italyan-dekoratif-boya.jpg


Benim favorim üst resimdeki farklılık ve farklı desen görünümü. Sizin favoriniz ve uygulatmak istediğiniz görünüm hangisi ise bu tercihinizi gerekirse en trend renk kombinleri ile uygulatabileceğiniz mağazaları ziyarette bulunmak olmalıdır. Haydi hala bekliyor musunuz?
 

Ekli dosyalar

  • maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 499
Geri
Üst