İyi Et Pişirmenin İpuçları

PaSikA

Yeni Üye
Üye
İyi Et Pişirmenin İpuçları
Etleri hem çabuk hemde lezzetli pişirmenin ipuçları...

et_pisirme1-88.jpg


Uzmanlar, etleri yumuşatmak için de limon suyunu tavsiye ediyor. Sert etler bile limon suyu ilave edilerek pişirilirse, hem yumuşak ve lezzetli olur, hem de çabuk pişer.

Bir diğer yol ise yoğurtla terbiye etmek.
Etli yemeklerinizin daha çabuk pişmesini istiyorsanız, içine biraz sirke katın. Hem daha çabuk pişer, hem daha lezzetli olur.
Sert etleri, çabuk pişirmek için tencereye bir parça ekmek atın. Göreceksiniz ki, işiniz son derece kolaylaşacak.
Pişireceğiniz parça et sertse, daha önceden sirke ve zeytinyağıyla ovarak bir gece, bütün gece olmasa bile, hiç olmazsa birkaç saat bekletmenizde yarar var.
 
Geri
Üst