Kabız olan bebeğin makatına sabun konurmu?

Bende sabun koydum 4 saat oldu hâlâ çıkaramadı çok endişeliyim, kuzum üç aylık daha...
 
Bende annem den aldığım tavsiye üzerine minik bi parca sabun koydum.10 aylık kizima. Valla saatini doldurmadan bezini bayaaa bi doldurdu.cok sükür.kullanilan sabunun dozunu kaçırmayın.minik bi ay çekirdeği gramında olmalı. Enli olmamalı ki çocuğun cani yanmasin..tabiki ise yarıyor.ama bunu alışkanlık haline getirmeyin sakin.sonuçta kimyasal.
 
bebeğimin makatına sabun koydum ama dışarı çıkarmadı bir şey olurmu yardım edin
 
Merhaba ,

Yukarıda yazımız da anlattığımız gibi bebeğin makatına sabun koymak sakıncalıdır.Bebeğinizin karnına masaj yapın iyi gelicektir.Bir daha böyle sakıncalı bir durumu tekrarlamayın.
 
Ne denirse densin bebeğim 5 gündür tuvalete çıkamadı doktordan rica ettim yalvardım hatta 7 güne kadar normal diye bişey vermedi en son dayanamadım ağlama krizlerine ve sabunu denedim üstünden 5 dakika geçmedi bezini doldurdu sonraki 5 saat içinde 3 bez daha doldu şimdi mışıl mışıl uyuyor bazen eski yöntemleri dinlemek gerek büyüklerimizin bi bildiği vardır.
 
Merhaba, bu yöntemden fayda görmüşsünüz lakin kesinlikle zararlı bir uygulama.Makalemizde de anlattığımız gibi bebeğin makatına sabun koymayı tasvip etmiyoruz..
 
merhaba iyi günler oğlum 7 aylık son 1 haftadır kabızlık sorunu var makatına sabun koysam işe yararmı gerçekten ?
 
Merhaba ,

Sanırım yazıyı okumadınız lütfen dikkatlice okuyun. Kabız olan bebeğin makatına sabun konmaz .. Bebeğinizin karnına zytinyağıyla masaj yapın , karnına sıcak havlu koyun .Bu işe yarayacaktır..
 
Selam sabaha kadar bebeğim uyumadı kakasını yapamıyor .içim parçalandı acaba bende sabun koysammı :(
 
Geri
Üst