Kaç Yaşında Evleneceğim Falı ( Yıldızname )

ilkimsu

Yeni Üye
Üye
Kaç Yaşında Evleneceğim Falı ( Yıldızname )
Ne zaman evleneceğim yıldızname kaç yaşında evlenilmeli kaç yaşında evlenicem evlenmek istiyorum kariyer yaptım yaşım geldi diyorsanız Melekler buyrun falınıza bakın.
Kaç yaşında evleneceğinizi bilmezsiniz,ama bu yöntemle öğrenebilirsiniz.Ne kadar doğru bilemem ben inanmıyorum ama denemek istiyorum diyorsanız yapılacakları dinleyin ve uygulamaya geçin.Kaç yaşında evlenicem falı daha önce hiç duymadıysanız uygulayıp öğreneceksiniz.Ne zaman evlenicem falıyla kaç senenizin kaldığını öğreneceksiniz.Ayrıca kaç tane çocuğunuz olacak onuda buyurun buradan öğrenin.Sevgilimle evlenecekmiyim diyorsanız buyrun falınıza bakın.
yuzuk-fali-131.jpg

Yapmanız gereken şey o kadar zorlayıcı değil.Oldukça kolay olan bu yöntemle isimle aşk falı bakar gibi kaç yaşında evleneceğinizi öğreniyorsunuz.Benimde denediğim bu fal başta beni güldürse de sonradan ciddiye almama neden oldu.Ayrıca isterseniz başkalarını niyet ederek düşünerek onlarında kaç yaşında evleneceğini öğrenebilirsiniz.Bazı kişilerin yapıp uyguladığı ve o yaşına gelince evlendiği söyleniyor.Bakalım deneyelim sizinde tutacak mı?

Yapılması gereken; ilk önce su bardağının 3te 2sini suyla dolduruyorsunuz.Sonra sade bir yüzük bakın kesinlikle taşlı,süslü,yazılı bir yüzük olmasın.Herhangi bir yüzük olabilir.Ben akik yüzüğüyle yaptım.Daha sonra saçınızdan bir telle,eğer saçınız dökülüyorsa saçınızı değerlendirin,ya da siyah bir iple yüzüğü bağlayın.ip fazla uzun olmasın çünkü yüzüğü bardağın üzerinde tam merkezinde tutacaksınız.Suya değdirmeden ortasında oynatmadan sabit bir şekilde bekleteceksiniz.


ne zaman evleneceğim yıldızname.jpg




Daha sonra yüzük kendiliğinden daireler çizerek hareket etmeye,hızlanmaya başlayacak.Yüzüğün bardağa her çarpışında çıkan sesleri sayın.Daha sonra yüzük yavaşlayıp duracak.O zamana kadar ne kadar çarptıysa o yaşta evlenecekmişsiniz.Haydi deneyin görün.Şimdiden hayırlı olsun diyorum.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
rica ederim canım bende çok merak ediyorum eskiden çok yaparlarmış doğru cıkan olmus bende yaptım bakalım sonuc dogrumu :D
 
bunu 2003 yılında yapmıştık bazıları tuttu bazıları tutmadı:) Esasen tamamen saçmalık olduğunu düşünüyorum
 
Ben 60 yasindan sonra evlenicem :) ben denedim 60 kusurlu sayilara geldi kapo caldi. Elimde bastonla dugunumde gobek atarim :)
 
Geri
Üst