Kadın ve Erkeği Baştan Çıkartan Hareketler

Ben, erkeklerin doğallıktan çok hoşlandıklarını düşünüyorum. Birçok erkek fazla makyajlı ve açık saçık giyinen bayanlardan hoşlanmıyor. Ayrıca, fazla cıvık ve yılışık bayanların da ilgilerini çektiğini düşünmüyorum. Ağır başlı, otoriter ve biraz da gizemini koruyan hatunların, erkekler üzerinde etkisi olduğundan eminim.


Erkekler meraklıdır. Erkeğin merakını ve ilgisini gıdıklamak gerekli; gerek fiziksel olarak gerek kişisel açıdan biraz kapalı olmakta fayda var. Aynı şeyler elbette ki bayanlar için de geçerli. Abartıya kaçmadan romantiklik yapmak her iki tarafında hoşuna gider. Çiftlerin birbirini koklayarak öpmesi ilişkinin sıcaklığını arttırır. Elbette bir de iltifat etmek ama bunu samimiyetle yapmak ilişkiler açısından çok önemlidir. Kadın ve erkek, her iki taraf da pohpohlanmaktan çok hoşlanır. :rolleyes:
 
Hayatımın hiç bir dönemin de erkekler beni beğensin diye çaba göstermedim. Bilakis onlar gözüme girmek için türlü türlü yolları denediler . Karşıdakini etkilemek için şunu yapın bunu yapın goygoylarını okumaktan valla gına geldi. Bir kere her birey farklı özelliklere sahiptir. Verilen öneriler herkes için geçerli olmamakla birlikte işe yaramaz. Bana göre herşey karekterle ilgilidir .Sergilenen duruş karşıdakinin kriteriyle uyuşuyorsa ilişki başlamıştır demektir.
 
Geri
Üst