Kadın ve Erkeği Baştan Çıkartan Hareketler

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Kadın ve Erkeği Baştan Çıkartan Hareketler
baştan çıkarıcı sözler erkeği baştan çıkaran sözler erkekleri çıkaran kadın ve erkeği çıkartan hareketler


Bir kadın bir erkeği, bir erkek bir kadını nasıl baştan çıkarır? Basit bir gülümsemeden pahalı bir akşam yemeğine kadar karşınızdaki insanı baştan çıkartan öneriler..

1. Nemli gözler
Karşılıklı konuşurken sıcak ve derin bakışlarla gözlerine bakın. Gözlerinizi ondan ayırmakta zorlandığınızı gösterin. Bu tekniği özellikle erkekler kullanabilir, kadınlar beğenildiğini anlamaktan hoşlanır. Kadınlar sıcak ve nemli bakışlarla erkekleri etkileyebilir.

2. Görsel şölen
Sevgilinizle romantik, güzel mekanlara gidin. Karşılıklı oturarak birbirinizi keşfedin. Gözlerinizden, saçlarınızdan, omuzlarınızdan konuşun. Vücudu hakkında güzel sözler işitmek kadınları her zaman etkiler, partnerinin onu ne kadar seksi bulduğunu anlamasını sağlar. Bu teknik erkekler için biraz tehlikeli olabilir. Bu açılımlar kadınları yatak odasına kadar götürebilir.

3. Pahalı akşam yemeği
Bu centilmen erkeklerin hoşlandıkları kadını baştan çıkartmasını sağlayan bir öneri.. Sevgilinizi götüreceğiniz restoran ve davranışlarınız etkileyicilik açısından önemli.. Yemekten sonra eve gitmek istiyorsanız atmosfer önemli. İlk olarak biraz yüzeysel gibi görünebilir ancak kadınlar ilk buluşmaya göre erkekleri değerlendirir.


4. Etkileyici bir kıyafet
İlk buluşmada kıyafet seçimi önemlidir. Erkekler kıyafetlerinin kaliteli görünmesine özen göstermeliler. Kadınlar iyi giyinen erkeklerden hoşlanırlar. Kadınlar da kendilerini çekici gösteren ancak ucuz durmayan kıyafetleri tercih edebilir. Erkeklerin kadınları çıplak hayal etmesi için mini etek giymesine gerek yoktur. Zarif dekolteli, şal veya ceket ile tamamlanmış (yemeğe otururken çıkarılmak üzere) bir kıyafet seçimi, kadınları daha seksi gösterir.

5. Heyecanlandırın
Erkekler ikinci randevulaşmalarında partnerlerini kendilerine sarılmalarını sağlayacak, bahane olacak korku filmlerine götürebilirler.

6. Duygularınızı gösterin
karşınızdaki insanın kalbini çalmak için ona ne kadar derin duygular beslediğinizi göstermenzi gerekiyor. Ona karşı hislerinizi onun da size karşı duygularını açıklamasını sağlayıcı şekilde açıklayın. Bu öneri özellikle erkekler için yanlış anlaşılmalar sonrasında başvurabilecekleri bir yöntem. Verilen tepkilerin duruma uygun olup olmadığına dikkat edilmesi gerekir.
7. Gülümseyin
Basit ve etkili bir teknik.. Vücut dilinin en önemli aracı etkili bir gülümsemedir, insanlarla ne kadar ilgili olduğunuzu gösterir. Karşı cinsle konuşurken gülümsemeniz karşınızdakini cesaretlendirir. Kısa bir gülümseme yerine uzun güzel bir gülümsemenin yüzünüze yayılmasına izin verin. Bu karşınızdakine sizi daha sıcak ve samimi gösterip ilişkinin uzun ömürlü olmasını sağlayabilir.

8. Bunun hakkında ne hissediyorsun, ne düşünüyorsun?

Erkekler için iyi bir öneri.. Kadınlar herhangi bir konuda konuşmayı, fikirlerini anlatmayı severler. Hoşlandığınız ya da kafa yorduğunuz suya sabuna dokunmayan şeyleri 'Bunun hakkında ne hissediyorsun, ne düşünüyorsun?' gibi genel bir soru ile ortak sohbet konusu yapabilirsiniz. Kadınlar da, bu tür sorularla merak ettikleri konularda erkeklerin ne düşündüğünü anlayabilir.

9. Kulaklarınız açık olsun
Buluşma sırasında erkekler kadınların anlattıkları şeylerden nelere ilgisi olduğunu çıkararak konuyu uzatabilir ve kadını evine bırakabilir. Kadınlar derinlerdeki duygularına ulaşabilen erkeklerden hoşalnırlar. Ayrıca, kadınlar daha hızlı hareket ederler, erkeklerin onları seks objesi olarak görmesinden hoşlanmazlar.

10. Güldürün

Diğer önemli bir teknik güldürmektir. Bir grup içindeyken yaptığınız iyi espri ve şakalarla hoşlandığınız kadını veya erkeği güldürüp dikkatini çekebilirsiniz. Bu hareket grup içinde sizin birbirinize kendinizi daha yakın hissetmenizi sağlar. Erkekler hoşlandıkları kişiyle tanışmasını sağlayacak zarif ve zeki espiriler üretebilmeli, doğru zamanda ve yerinde kullanabilmelidir. Bu hareket iki yabancı olan kişiler için uzun zaman sürecek bir birlikteliği başlatabilir.


 
Cevap: Kadın ve Erkeği Baştan Çıkartan Hareketler

bencede.. kasılmaya gerek yok..rahat olmak lazım..:)
 
Cevap: Kadın ve Erkeği Baştan Çıkartan Hareketler

bence herşey den önce oldugunuz gibi görünün bu yoklukta pahalı şeylere gerek yok.....
 
Geri
Üst