Kadınlar günü için resimli facebook sözleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Kadınlar günü için resimli facebook sözleri
Her yıl Mart ayının 8 'in de dünya kadınlar günü olarak kutlanıyor. Dünyanın neresin de olursa olsun bu dünya da kadın olmak gerçekten çok zor bir iş... Kadınlara yılın sadece bir günü değil her zaman onların hakettiği değeri görmelerini diliyorum.

Bu konumuz da sizlere resimli kadınlar günü sözleri ile ilgili bilgileri paylaşıyoruz. Ayrıca 8 Mart kadınlar günü mesajları ile ister kendi sayfanızda bulunan tüm kadınlara ister whatsapp, instagram, twitter ve facebook gibi sosyal paylaşım ağların da bu güzel kadınlar günü resimli sözleri paylaşarak güzel bir jest yapabilirsiniz.

Bu arada 8 Mart dünya kadınlar günü nasıl ortaya çıktı diye merak ediyorsanız BURAYA tıklayarak merak ettiğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.

8 mart kadınlar günü sözleri.jpg
dünya kadınlar günü.jpg
en güzel kadınlar günü sözleri.jpg
kadın sözleri.jpg
kadınlar günü mesajları.jpg
kadınlar günü sözleri facebook.jpg
kadınlar günü sözleri.jpg
kadınlar günü.jpg
kadınlar gününe dair sözler.jpg
kadınlar ile ilgili sözler.jpg


Son yıllar da kadına dair yaşanan taciz, tecavüz, şiddet ve cinayet gibi haberleri artık ne görmek ne de duymak istiyoruz. Tüm emekçi kadınların bu anlamlı gününü melekler mekanı olarak kutlarız. 8 Mart kadınlar günü şiirleri için burayı tıklayınız
 
Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü kutluyorum.
 
Geri
Üst