Kahve telvesiyle istenmeyen tüylere çözüm denemeyen kalmasın

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Kahve telvesiyle istenmeyen tüylere çözüm denemeyen kalmasın
Kahve telvesiyle istenmeyen tüylere çözüm istenmeyen tüylere doğal çözümler istenmeyen tüylere kesim çözüm ve daha fazlası Melekler FORUM'da.

İSTENMEYEN TÜYLER BAŞIMIZA BELA HANIMLAR


İstenmeyen tüyler adı üstünde istenmiyor ama yakamızı bırakmıyor değil mi? İstenmeyen tüylerden kurtulmak için niceleri birçok doğal yöntemler sunmuş denenmiş ama istenmeyen tüyler yine istenmeye istenmeye dibimizde bitivermiş. Özellikle yüzümüzde yer alan görünürde olan tüyler çok can sıkıcı değil mi hanımlar. Yine bir şekilde bacaklar ya da koltuk altı gizleniyor ama yüzümüzde bıyık bölgesinde çenede yer alan çıkan kıllar sinir bozucu gerçekten. Tüylerden doğal çözümler diye deneyerek kurtulamadıysanız Şems Arslan'ın çok güzel bir tarifi var ve denemeyen gerçekten pişman olur hanımlar. Kendinize çevrenizdeki hanımlara özellikle genç kızlara yapılması gereken bir formül. Hanımlar özellikle epilasyon ağda cımbız yöntemi ile kıl alıyorsanız ne oluyor kıllar uzun sürede çıkıyor ama çıktıkları alan genişliyor ve daha kalın tüyler çıkabiliyor. Bu formül hem tüyleri inceltecek tüylerin çıktığı gözenekleri de küçültecek.

istenmeyen tuylere kahve telvesi cözumu.jpg


İSTENMEYEN TÜYLERDEN KURTULMAK KAHVE TELVESİYLE MÜMKÜN


Özellikle bu formülü yeni ergenliğe girmeye başlayan genç çocuklarınıza genç kızlara uygulayın ki ufak ufak olan tüyleri kalınlaşmadan inceltin. Kahve telvesinin mucizesini herkes biliyordur belki. Yüzümüze peeling yaparken bile kahve telvesini kullanıyoruz. Bir diğer malzememiz karbonat. Karbonat ise doğanın bir mucizesi hanımlar. Karbonat ve kahve telvesi ile istenmeyen tüylerin tamamen yok olmasa bile inceldiğini azaldığını incecik kaldığını görebilirsiniz. Beklediğiniz o tarifi hemen sizi bekletmeden vereceğim.

KAHVE TELVESİYLE İSTENMEYEN TÜYLERE VEDA

Kahve telvesi ve karbonat mucizesini burada göreceksiniz hanımlar. Yazımızın sonundaki linkten Şems Aslan'ın tarifini ayrıntılı izleyebilirsiniz.

Malzemeler
1 çay bardağı demlenmiş türk kahvesi
1 çay bardağı karbonat
Bu iki malzeme bir kavanoz içinde karıştırılır ve banyo öncesinde tüylerin olduğu alanlara sürülür sadece 2 dakika bekletilerek yıkanır ve duş alınır. Bacaklara kol altına bıyık kaş bölgesine sürebilirsiniz. Kavanozda hazırladığınız karışımı buzdolabında saklayarak tekrar tekrar kullanabilirsiniz hiç bir sakıncası yok. Doğanın bu iki mucizesini siz de tüylerinizi azaltmak ve inceltmek için kullanabilirsiniz. Çok değil üç hafta sonrasında farkı göreceksiniz hanımlar. Bu karışımı haftada 2-3 kez yapabilirsiniz. Kahve telvesini ben de çok seviyorum kahve yapıyorsunuz ya kendinize kahvenin telvesini atmayın yüzünüze sürün alın size peeling. Türk kahvesi telvesiyle peeling bu yazımızdan inceleyebilirsiniz.

kahve telvesi ile istenmeyen tuylerden kurtulma.jpg


 
Geri
Üst