Kanda gebelik testi kesin sonuç verirmi

K

kesinsonuc

Forum Okuru
Kanda gebelik testi kesin sonuç verirmi
Kanda gebelik testi kesin sonuç verirmi kan tahlili yaptırdım ve sonuç <2.00 çıktı acaba bu yaptırdığım beta hcg kan testi gebeliğin olup olmadığına dair net olarak işaret verir mi bu kesin midir sonucun yanılma payı var mı yok mu bilen birisi bana yardımcı olabilir mi


kanda gebelik testi kesin sonçu verir mi doğrumu.jpg
 
Merhabalar, sorunuzu cevaplandıralım hemen. Hamilelik ile ilgili şüpheleriniz var ise ve siz kan testinden gebeliğinize baktırdı iseniz zamanında tabiki sonuç ne ise öyle çıkacaktır. Yani bu testin sonucu yüzde yüzdür kesindir nettir. Tabiki gebelik testini yapacağınız zamanda önemli önreğin regl tarihinize bir hafta on gün kala yapmayacaksınız butesti daha sonradan yükselebilir. Bunun için regl tarihinize bir iki gün kala ya da iki üç gün gece yaptırmanız daha mantıklı olacaktır. Ama sonuç yüzde yüz kesindir.
 
tekrar selamlar, ben hamilelik testini adetime 6 gün kala yaptım sonuç böyle çıktı tekrardan yükselme ihtimali var mı ne diyorsunuz ?
 
İlk sorunuzda belirttiğim üzere tarihi ve zamanlaması bu durumun son derece önemlidir. Erken yapmak çoğu zaman testin sonucunun tet çıkmamasına neden olabilir. Örneğin yaptırdığınız test 5 ve yukarısı ya da 6 gibi bi rahkam olsaydı da şüphelenebilirdiniz. Lütfen tarihinizi bekleyerek bir kez daha yapın ama madem 5 gün varken yaptınız ve 2 çıktı hamile olduğunuzu kesinlikle düşünmüyorum.
 
Geri
Üst