KART FALINA BAKIYORUUUUM :))

Merhaba hanımefendi banada kart barmısınız. İşimle ilgili bir mahkeme süreci var .Birde evlilik görünüyormu .Şimdiden tesekkürler .


Merhaba tekrardan.

Öncelikle aklında zaten biri var ve aniden bir teklif yapayım mı diye düşüncelerin oluşmuş yada oluşacak.

işle ilgili konuda kavgalı bir süreç geçirmişsin ve sanırım kaybeden taraf olmuşsun.işin tepetaklak.

Ve sen evinde ve sosyal çevrende artık mutlu ve huzurlu olmak istiyorsun.

Bazı insanlara öyle konuşmalar yapmak istiyorsun ki hepsi üzülsünler diye.seni üzenlerin üzülmesi gerekiyor diyorsun ve böyle daha mutlu hissedeceksin kendini.

3 aya kadar bir haberin var bir bayandan ve bir karar aşamasına varacaksın.senin için büyük değişimler var ve her ne olursa olsun sağlığın daha önemli.

Çözümler düşüneceksin ve sana biraz şans lazım olacak bu sürecte.

Hayatında bazı gerçekleri gün yüzüne çıkarmış biri olarak herşeye yeni bir başlangıç yapacak durumda olabilirsin.Ve bulunduğun ortamdan biraz uzaklaşmak ve kafayı dinlemek sana iyi gelecek.

Biraz belirsizlikler içindesin ve hayat enerjini bozmamaya çalış.Umarım herşey yolunda gider.

Şansın bol olsun.

Görüşmek üzere.
 
Melek hanım sevdiğim biri var onunla evlenebilecekmiyim birde memurum işimle ilgili sıkıntı var akibetim ne olucak ?
 
Melek hanım merhaba lütfen banada bakın sevdiğim biri var onunla evlenebilecekmiyim birde memurum işimle ilgili sıkıntı var akibetim ne olucak ?
 
Melek hanım sevdiğim biri var onunla evlenebilecekmiyim birde memurum işimle ilgili sıkıntı var akibetim ne olucak ?


Eveeet gelelim sana :)

Çoook yoğun şekilde bir haber beklentin var hayatına bir yön vermek ,değişim yaşamak ve de tabi ki bu değişimi evlenerek yaşamak istiyorsun.

sevdiğin kişinin hukukla bir bağlantısı var mı acaba?o da kamu sektöründe galiba.Birde sevdiğin kişinin ailesinden biraz çekiniyor gibisin.

Öncelikle bu işi halledebilmen için çok güzel konuşmalar yapman lazım yani ikna edebilmen ve yeterli derecede inandırıcılığa sahip olup kendine
güvendirebilmen lazım aile kısmını ve kişiyide.

işinle ilgili bir yere gidip gelmen gerekecek ve sana çözüm olacak bağlantılar olabilir ki bu konuda gözünü dört açmanı tavsiye ederim.

evindeki kişiler işindeki sıkıntın yüzünden çok üzülüyorlar haberin olsun.Çevrendeki insanlarla iyi geçinmeye çalış ve kimseyle çatışma yaşamamaya özen göster bence.

üzüldüğün konuların sevince dönüşmesinde senin kararlarında etkili olacak acele kararlar yerine düşünerek hareket etmen yerinde olacaktır.

Aşk yönünden mutlu olma ihtimalin yüksek umarım mutlu olursun.

Şansın bol olsun.
 
Geri
Üst