Kaynanasıyla birlikte oturanlar buraya

MEÇHUL

Daimi Üye
Üye
Kaynanasıyla birlikte oturanlar buraya
kaynanayla oturmak kaynanayla aynı evde oturmak beraber kaynana ile beraber geçinmenin yolları
Kaynana denilen melek gibi kadınla berabermi oturuyorsunuz:D??O zaman gelin buraya anlatın stres atın.Aslında kaynana fanclup var ama kaynanasıyla birlikte oturanların sayısı daha çok diye biliyorum:DVe burda beraber durduğunuz kaynananıza istediğinizi söyleyin.

Ben tam 9 ay birlikte durdum kaynanam olacak melekle:DBir durmanın ne kadar ızdırap verici olduğunu çok iyi bilirim:DHele bide oğluna düşkünse vay halimizeeee:sinir:

Eeee melekler anlatın bakalım sizin aranız nasıll???Birbirinizle anlaşabiliyormusunuz??Birlikte oturmak nasıl bir duygu vs...anlatın canlarım anlatınn:)


:deli::deli:
 
Allahıma şükürler olsun ki ne aynı evdeyiz nede aynı semttee hattaa ayrı şehirlerdeyiz ve çok iyiyiyizzz.. Allah nazarlardan saklasın amin...
 
bende öyleyim asuicim ama işte illaki karşılaşıyoruz.İnşallah birgün yine brilikte oturmam onunla..

Nurcum seninde deiğin gibi çok kötüü birşey:(Düşman kii ne düşmannnn:sinir:
 
Aman ne güzel bir konu açmışsın fıstığım..Bende kayınvalidemle çok yakınım ne olmuş yani..Gün boyu beraberiz sadece yatmaya evine gidiyor,karşı komşum.. Halin nasıl diye sorarsanız iki evliden daha iyiceyim derim....:laugh:
 
Aman ne güzel bir konu açmışsın fıstığım..Bende kayınvalidemle çok yakınım ne olmuş yani..Gün boyu beraberiz sadece yatmaya evine gidiyor,karşı komşum.. Halin nasıl diye sorarsanız iki evliden daha iyiceyim derim....:laugh:


Sağoll vijdan annem:):)dedim bu dertten muzdarip olan çok kişi var:Dolanlar paylaşsın diye açtım:Dama kimse yok demek kki kaynana korkusundan kimse bişe yazmıyor:piha:

Aaaa çok şanslısın annemm karşı komşun bide kıyamam sana:uhu: halini sormak istemiyorum bizi çok iyi aydınlatmışsın:D :D Rabbim sabır versin annem:D:D
 
Eskiden yan yana oturuyorduk,simdi tasindik,insanin kimse kendi annesi gibi,kimsenin de kizi kendi kizi olmuyor,dunyanin kanunu bu.Bu noktada da kiyamet kopuyor.
 
Aynen öyle tatlım.Başka birine anne demek çok zor ya...Yeni evlenenler en iyi onlar anlar.Bizden geçti artık sonradan alışıyorsun.Ama işte annenin yerini tutmuyor tutamazda.Bizlerdee onalrın kızları gibi olamayız.Ağzımızla kuşta tutsakkk nafile.....
 
Cok zor,iki tarafta cok anlayisli olmali,kusurlar olur bunlar incitmeden soylenmeli vs.Yine de su da bir gercek ki,kendi annemizle kavga da etsek iki uc saat icinde eskisi gibi olabiliyoruz,ona kirilmiyoruz,kizmiyoruz,kusmuyoruz,oysa kaynanamiz ile ayni sey olsa bu bir kine donuyor,bana bunu yapti bunu soyledi diye,insan psikolojisi,ne biz koyabiliriz kendi annemiz yerine ne de onlar koyabilir bizi kendi kizlari yerine,dunyanin kanunu bu.
 
Geri
Üst