Kibirli insanlar neden yeni birileriyle tanışmaktan korkarlar?

Hivk20

Yeni Üye
Üye
Kibirli insanlar neden yeni birileriyle tanışmaktan korkarlar?
Hayatım boyunca kibirli olamadım son derece girişken bir bayanım tanışırım insanlarla kaynaşırım tanımadığım ortam da sıkılmam. bir arkadasım var kendini son derece beğenen herkes ağız büken kibirli havalı kızda girişkenliğin zerresi Yok ve insanlardan korkuyor neden?
 
Bunu neden ona sormuyorsunuz ? Bir kişinin neden dolayı tavır sergilediğini kimse bilemez . Mesela ben sizin neden kişi hakkın da tasalandığınzı anlayamadım . Her insanın bir yaradılış özelliği vardır. Bu konu da sen niye öylesin ben niye böyleyim diyebilirmiyiz ?
 
Belkide size öyle gelilyordur kibirli değildir de insanlarla diyaloğu yoktur bilemiyorum. Ama belirtildiği gibi kişilerin kendine özgü davranış şekilleri olur. Bu bakımdan size uymayan davranışlarını beğenmediğiniz insanların çevresinden uzaklaşmanız mantıklı olacaktır. Yaradılıştan dolayı böyle diyebiliriz.
 
Tüm insanlar farklı özelliklere sahiptir. Herkesin negatif bir yanı vardır diye düşünüyorum. Kimi insan sevecen ve girişkendir, kimisi çekingendir, kimiside kendi halinde takılmayı sevendir. Bunlar kişisel özellikler olmakla birlikte kişinin yetiştiği çevre ve aile ortamı da etken olabilmektedir. Mesela ben ; Herkes havalı ve kibirli olduğumu söyler . Böyle bir izlenim sanırım çok bilmem den kaynaklı . Ayrıca insani ilişkilerim kuvvetli olmasına rağmen kimseyle iletişim kurmayı ,( muhabbet , sohbet ) sevmiyorum. Bu da benim özelliğim. Ama kimse kalkıpta beni bu konu da yargılayamaz. Hatta ve hatta kimse kimseyi yargılayamaz.
 
Geri
Üst