Kiminle evleneceksiniz Kiminle evleneceğim duası testi burada kızlar

halee

Yeni Üye
Üye
Kiminle evleneceksiniz Kiminle evleneceğim duası testi burada kızlar
kiminle evleneceğim kiminle evleneceksiniz evleneceğim falı duası ben
merhaba sizlerle çok basit bir davet paylaşmak istiyorum. Genelde bayanların kiminle evleneceklerini görebilmeleri için yapılan bir davet.

Büyük bir aynanın ker iki yanına beyaz bal mumundan yapılmış iki adet mum yakın. Ortasına düz su bardağının içine su doldurun ve bardağın içine evli bir kadının (erkek bakacaksa erkeğin) alyansını atın . İhlas ve Fatiha okuyup bardağın içindeki alyansın ortasına bakın. Evleneceğiniz kişi görünecektir.
DİKKAT : Yaparken ışıkları söndürün ve tam bir sessizlik sağlayın. Yatsı namazından sonra yapılmalı. Yapmadan önce güzel kokulu bir tütsü yakılırsa sonuç daha başarılı olur.
Suya konsantre olarak bakın şekil belirginleşecektir.
İşiniz bittikten sora suyu bir çiçeğin dibine dökün.
Hayırlı kısmetler
smile.gif
 
Deneyeceğim bakalım hele bi şu renkli dönemim geçsin bitsin hemencecik deneyeceğim bakalım ne çıkacak hehehhe bakem bakem kim çıkacak

bende bi keresinde ilk defa kalacağım bir evde o evin anahtarını yastığımın altına koyup Allahıma dua edip yatmıştım rüyamda eski erkek arkadaşım çıktıydı sonra tekrar birlikte olduyduk büyük bir tesadüflerle amma velakin tekrar ayrıldık bakem bu şekilde kim çıkacak çıkacak mı acep
 
ben bunu denedim ama göremedim. hadi bakalım birde sen dene. ama sonucu paylaş bizimle lütfen.
 
valla bende korkarım ne o öyle aynanın karşısnda karanlık falan:D
deneyen ve gören varmıdır çok merak ettim vallahahaha
 
Geri
Üst