Kırık saç bakımı kırıklar nasıl onarılır?

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Kırık saç bakımı kırıklar nasıl onarılır?
Kırık saç bakımı kırık saç bakımı nasıl yapılır kırık saç uçları için doğal maske ve daha fazlası Melekler FORUM'da.

KIRIK SAÇ UÇLARI KABUSUNUZ OLMASIN


Kırık saçın tek istediği şey nem. Nemsiz saç kırılır ve kuru kaldığı için saç uçları çatallaşacaktır. Bu da kötü bir görünüme sebep olurken saçlarınız kolay şekil alamayacak tabii ki saçlarınız kırıklardan ötürü uzayamayacaktır. Piyasadaki bakım kremleri bir işe yarar mı derseniz uzun vadede bir işe yaramazlar. Onun için size uzun vadede saçlarınıza bakım yapacak kırıklarından arındıracak doğal bakım kürü tarifi de vereceğim. Saçlarınızın kırıkları oluşmaması için özellikle banyo sonrası nemliyken nazik bir biçimde taramalısınız. Kuru iken saçları taramak saçları koparacak ve kırık oluşmasına neden olacaktır. Benim saçlarım çok ince telli olduğu için sürekli uçları kırılır kırıklarını aldırırım bir süre sonra yine kırılır. Yani kırıkları aldırmak bile kırıklardan kurtulmaya yetmiyor. Uzun vadede dediğim gibi saçlara bakım uygulamak gerekiyor. Gerek duyduğu nemi sağlamak ve bakım yapmak şart.

kirik sac uclarina ne iyi gelir.png


KIRIK SAÇLARDAN KURTULMAK MÜMKÜN MÜ?

Sık sık boyama işlemi ya da yüksek ısıya maruz kalması sık sık perma ya da fön gibi işlemler saçların daha hızlı yıpranmasına dökülmesine ve kırık oluşuma neden olmaktadır. Örneğin kullandığınız şampuan bile kırılmalara yol açar. Ben eskiden pantene kullanıyordum kuaförüm beni uyarmıştı saç döküyor ve kırık yapıyor diye o saatten sonra şampuanımı değiştirdim ve head and shoulder kullanmaya başladım. Şuan bu şampuandan daha memnunum yani bir bitkisel şampuanlar kadar olmasa da saçlarım bu şampuanı sevdi diyelim. Duş sonrası da loreal elsev in saç güzelleştirici mucizevi yağ kremini nemli saçıma sadece uçlarına uyguluyorum hem güzel bir kokusu var hem saçlarımda kırık artık görmüyorum. Ama belki de şampuandan kaynaklı değil de belki de daha iyi beslenmeye başladım, ya da saçlarımı daha az ısıya maruz bırakıyorum ya da saçlarımı hep nemliyken tararım bunun bile etkisi olmuş olabilir.

kirik saclardan kurtulmak icin maske.jpg


SAÇ KIRIKLARI İÇİN DOĞAL MASKE

Saçlarım için öyle krem filan değil de doğal bir şeyler önerin derseniz. Duş sonrası nemli saçlarınızın uçlarına hakiki zeytinyağı sürebilirsiniz. Besleyici ve onarıcıdır. Hem besleyici hem kırıkları onarıcı bir maske tarifi. 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı, yarım tatlı kaşığı msaçango yağı, 1 tatlı kaşığı da macadamia yağı ve 1 adet bıldırcın yumurtası kırıp hepsini karıştırıyorsunuz. Saçların diplerden uçlara doğru uygulayıp 20 dakika kadar bekleyip yıkayabilirsiniz. Saçlarınızı hem besleyecek hem onaracak hem güzel ışıltılı bir görünüme kavuşturacak. Aynı zamanda nem dengesini de koruduğu için saç kırıkları zamanla azalacak ve yok olacaktır. Bu yazımızda saç kırıklarından kurtulmanın yolları ayrıntılı anlatılmış böyle sorunları olanlar inceleyebilirler.


 
Kırıklar alınmadan asla düzelmez kuaför kızıyım NET .. Ayrıca kırıklar alınmazsa saç dökülmesi olur. Saçlarımı sık röfle gibi işlemlere maruz bırakıyorum haliyle yıpranıyor. Mawi admin şahit bin lira verdim iki saç bakım ürünlerine kırıkları onarsın diye işe yaramadı bir çok yağ kullandım yine olmadı avuç avuç dökülme oldu ne zamanki makas değdi saçıma sorun ortadan kalktı. Çok faydalı bilgiler vermişsiniz paylaşım için teşekkürler
 
Geri
Üst