Kırmızı rengin tutkusunu evinde isteyenlere öneriler

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Kırmızı rengin tutkusunu evinde isteyenlere öneriler
Kırmızı renk tutkunun rengidir. Kırmızı renge dekorasyonlarımızda yer vermek ise tamamen cesurluk işidir. Kırmızı renk ile koltuklarınızı renklendirebilir ya da kırmızı renkli kotuk seçiminde bulunabilirsiniz. Odalarda hangi bölgelerde değişim yakalamak istiyorsanız o bölgelerde değişiklik yaparak hayatınızı özel kılabilirsiniz. Dekorasyonda bir rengi kullanırken ne çok boğucu olmalı ne de değişimde çok etkisiz kılacak seçenekleri tercih etmelisiniz. Dengeyi bulduğunuz taktirde ev dekorasyonunda istediğiniz etkileri yakalayabilme şasınız olabilecektir.



modern-kirmizi-mutfak-dekorasyonu-2016.jpg



Kırmızı mutfak masası, sandalyeler ve mutfak dolabı ile sizi mutlu edecek bir ortama yer açabilirsiniz. Duvarlar ile biraz daha boğucu bir hava yakaladığı için bu örneği seçtim sizler için. Böylece hem olumlu hem de olumsuz örnek olabilecek dekor önerileri ile kırmızı tutkunlarının terkedemeyeceği ortamları kendiliğinizden oluşturabilirsiniz.



kirmizi-stil-6.jpg






Üstte gördüğünüz gibi kırmızı kırlentler ile odalarınızı enerjik bir ortama kavuşturabilirsiniz. Dekoratif kırlent ya da dekor tamamlayıcı daha farklı seçimleriniz ile odalarınızda kırmızının ahenginde istediğiniz etkileri yakalayabilirsiniz. Kırmızı renk sayesinde bazen canlı dekor tarzı yakalayabilirken bazen boğucu bir ortam gibi negatiflik e oluşturabilirsiniz. Bu kjonuda dikkatli seçimlerde bulunmalı, dekor anlayışınıza ters etki yaratmayacak bir tercih ile dekorunuzda canlılığa yer açabilirsiniz.



Tıpkı üstte yer aldığı gibi basit birkaç dekor unsuru ile kırmızının tamamlayıcılığını ortama hapsetmek daha dekoratif ortam oluşturabilecektir. Kanepe modeli ile odada hoş bir görünüm yakalandığı gibi çok fazla ilgi dağıtan bir ortam oluşturulmamıştır.
 

Ekli dosyalar

  • Kirmizi-Oturma-Grubu-Modelleri3.jpg
    Kirmizi-Oturma-Grubu-Modelleri3.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 645
Geri
Üst