Kısa bi süre önce sürtünme ile birliktelik yaşadım ve adetim gecikti

Z

Zeyra

Forum Okuru
Kısa bi süre önce sürtünme ile birliktelik yaşadım ve adetim gecikti
Merhaba 10 gün kadar önce sevgilimle sürtünme ile yakınlaştık ama anal bölgedendi bu yakınlaşma vajina ile pek temas olmadı nerdeyse hiç olmadı ve erkek arkadaşım boşalmadığını söylüyor ki erekte de olmadı zaten. Buna rağmen adetim 4 gün kadar gecikti. Normalde de 1 hafta kadar erken ya da geç olduğu oluyordu ama ben şu an yaşadıklarımızdan dolayı tedirginlik yaşıyorum. Kasıklarımda da zaman zaman küçük ağrılar hissetsem de hala regl olmadım. Bu yaşadıklarım psikolojik bi durum mu yoksa korkmalı mıyım ?
 
Vajinal bölgeye temas olmadıysa sperm zevk suyu bulaşmadıysa gebelik söz konusu olmaz. Muhtemelen durumu çok kafaya taktığınız için stres kaynaklı gecikme yaşaıyorsunuz. Gebelik testi yaparak gebelik kuşkunuzu giderebilirsiniz
 
Temas olmadı diye hatırlıyorum olduysa da kısa süreli sürtünme ama boşalma olmadı bundan eminim bende çok kafaya taktığım için olduğunu düşünüyorum ama yine de düşünmeden de edemiyorum.. eczaneden alıcağımız testler kesin sonuç verir mi ?
 
İki tane test al son kullanama tarihine bak testi talimatlara uygun uygula kesin sonuç alırsın
Merhaba dediğiniz gibi idrar testi aldım bir tane ve yaptım 2 3 damla damlatın ve 5 dk bekleyin yazıyodu 5 dk beklediğime tek çizgiydi ama ama 5 dk dan sonra 4 damla daha damlattım ve hızla çift çizgi oldu şimdi ilk 5 dk daki sonuç mu doğru sonradan yaptığım şeyle kendimi mi yanılttım yoksa sonraki mi doğru?
 
Niye ikinci kez aynı işlemi yaptınız ki ? İlk 5 dakikada çıkan sonuç geçerlidir de yinede emin olmak için tekrar test yapın yalnız daha önce yaptığınız gibi ikinci bir işlem uygulamayın.
 
Geri
Üst