Kısa Boylu Bayanlar İçin Giyim Önerileri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Kısa Boylu Bayanlar İçin Giyim Önerileri
kısa boylu bayanlar nasıl giyinmeli, uzun boylu görünmek için, giyim önerileri

Bazı kişiler genetik olarak doğuştan kısa boylu olabilir. Kıyafetleri giydiğinizde boyunuzun daha uzun görünmesini istiyorsanız aslında bu iş oldukça basit... Sadece tam olarak kıyafet ve ayakkabı seçimine kadar doğru bilgileri giyim stilinize yansıtmanız. Eğer bu önerileri uygularsanız boyunuz çok daha uzun görünecektir;)
giyim onerileri.jpg

Tek renk giyinin

Baştan aşağı tek bir renk giyinmek, boyu daha uzun gösterir. Fazla renk karışımı yapmak ise sizi tam tersine daha kısa boylu gösterecektir. Bundan dolayı, tek renk giyinmeye özen gösterin.
Topuklu ayakkabı giyin

Bu, her kısa boylu kadının bir numaralı kurtarıcısıdır. Topuklarınız ister az, ister çok yüksek olsun, bunlar size fiziksel olarak ekstra bir uzunluk sağlayacaklardır. Eğer ince topuklarla yürümek sizi zorluyorsa, dolgu topuklu ayakkabıları giymeyi deneyebilirsiniz.
Yüksek belli modelleri tercih edin

Uzun boylu görünmek tamamen oranlar ile alakalı bir durumdur. Yüksek belli pantolonlar, etekler ya da şortlar giymek göz yanılmasına sebep olacak ve sizi daha uzun boylu gösterecektir. Yüksek bel, bacakları uzun gösterir. Bu da, daha uzun boylu görünmenize sebep olur.
Maksi kıyafetlerden korkmayın

Maksi elbiseler ve etekler kısa boylu kadınlar için giymesi zor kıyafetler gibi görünebilirler. Her yeri pilili etekler sizi yutmaya çalışıyor gibi görünebilir, bu sebeple bu modelden uzak durmanız gerektiği doğru. Bizim kısa boylu kızlara önerimiz, biçimli, düz etek ve elbiseleri seçmeleri.
Kısa etekler giyin

Mini etekler ve elbiseler, eğer güzel bacaklarınız olduğunu düşünüyorsanız, mükemmel tercihler olacaklardır. Doğru ayakkabıyla bu etek ve elbiseleri tamamladığınızda, bacaklarınızın olduğundan daha uzun görünmesini sağlarsınız. Hemen dizin üzerinde biten etekler ve elbiseler, bu stilin daha kolay kullanılabilir ve daha az cesur halidir ama aynı etkiyi yaratabilirler. Bundan dolayı, mini etek giymeye çekiniyorsanız, en azından dizinizin hemen üzerinde biten boyları tercih edebilirsiniz.
Doğru pantolonu seçin

Bu konuda en önemli olan ayrıntı doğru boyutları seçmenizdir. Giyeceğiniz kotun çok kaba ve bol olmaması gerekir. Boru paça ve hafifçe İspanyol paça olan kotlar, sizi daha uzun boylu gösterirler. Çok geniş paçalı ve fazla büyük kotlardan uzak durun.
Kısa paça pantolonlardan uzak durun

Pantolon alacağınız zaman bir diğer dikkat etmeniz gereken özellik, kısa paçalı olmamasıdır. Ayakkabının az üstünde biten paçalar, bacaklarınızı daha kalın göstereceklerdir. Ayakkabınızın çoğu kısmını kapayan paçalar, sizi olduğunuzdan uzun gösterirler.
Vücudunuza sıkıca oturan kıyafetleri tercih edin

Kısa boylu kadınlar vücuda yapışan kıyafetleri tercih etmelidirler. Bol, gevşek ve ya volümlü kıyafetler sizi olduğunuzdan kısa ve şişman gösterirler.
İnce kemerleri tercih edin

Kısa boylu kadınlar için kemer çok tehlikeli bir konudur. Yanlış modelde ve kalınlıkta bir kemer, vücudunuzu ikiye böler ve sizi olduğunuzdan kısa gösterir. Bu nedenle kemeri nerenizde ve nasıl kullanacağınızı iyi seçmelisiniz. Genel kural ise, kısa boylu kadınların ince kemer kullanmasıdır.
Koyu renk kıyafetler tercih edin

Koyu renk kıyafetler giymek daha uzun ve ince görünmenizi sağlar. Sonuçta ''siyah zayıf gösterir'' lafı boşuna ortaya çıkmamış değil mi?
Kıyafetlerinizi tadilata vermekten korkmayın

Kıyafetlerinizi terziye götürüp üzerinize göre düzelttirmekten korkmayın. Paçaları, bedeni küçültmek ya da kısaltmak, kıyafetinizde iyi yönde büyük değişiklikler yapar. Özellikle kısa boylu kadınların en çok dikkat etmesi gereken konu, kıyafetin üste iyi ve doğru biçimde oturmasıdır.
Büyük boy çantalardan vazgeçin

Kısa boyluysanız, aksesuarları abartmayın. Doğru aksesuar kıyafetiniz ve görüntünüzde büyük değişiklikler yapar. Kısa boylu kadınlar büyük boy çantalar yerine daha küçük çantaları tercih etmeliler, böylece çantanız sizi daha kısa boylu göstermez.
Dikey çizgiler giyin

Dikey çizgiler insanı olduğundan uzun gösterirler. Üstelik illa bir sürü çizgisi olan bir bluz giymenize gerek yok, tek bir dikey çizgi bile aynı etkiyi yaratmaya yetecektir.
Doğru desenleri seçin

Desenli giyim ürünleri oldukça popülerler. Doğru desen seçmek, olduğunuzdan daha uzun boylu görünmenizi sağlayabilir. Kısa boylu kadınlar geniş desenli kıyafetlerden kaçınmalıdırlar. Bunun yerine daha kibar ve küçük desenleri tercih edin.
Hafif sivri burunlu düz ayakkabılar tercih edin

Hafif sivri burunlu ayakkabılar sizi uzun gösterirler. Eğer topuklu ayakkabılar size göre değilse, düz ama sivri burunlu ayakkabıları tercih ederek uzun görünebilirsiniz.
Bilekten bağlanan ayakkabılar giymeyin

Bilekten bağlı ayakkabılar bacaklarınızı kalın gösterirler. Eğer bacaklarınız uzun ve ince görünsün istiyorsanız, bilekten bağlı ayakkabılar giymeyin.
Yaka kısmınıza önem verin

V yaka ve U yaka kesimler sizi olduğunuzdan daha uzun göstereceklerdir. Aynı zamanda, bu yaka modelleri, normal yakalardan çok daha şık dururlar.
Kendinize güvenin

Ne kadar uzun ya da kısa olursanız olun, unutmayın ki kendinizi nasıl hissediyorsanız öyle görünürsünüz! Ne giyerseniz giyin kendinize olan güveninizi etrafınıza hissettirin! Asıl o zaman güzel ve göz alıcı olursunuz.
 
Geri
Üst