Kiyafetler Varken Hamile Kalmak Mumkun Mu ?

rose rose

Yeni Üye
Üye
Kiyafetler Varken Hamile Kalmak Mumkun Mu ?
Merhabalar daha once sordum ama sorumu bulamadigim icin tekrar yazdim. Acaba kyafetler ic camasirlari varken hamile kalinabilir mi. Mesela kasikta islaklik hissedilse ?
 
Cok tesekkurler cvabin icin. Peki bu sperm denilen arkadas pantolonlari ve ic camasirlarini gecebiliyor mu ? Yani onca pamuk dokusu engel degilmi ?
 
Rica ederim..Çok düşük ihtimal . Giysilerini çıkarmadan, üzerilerinde eşofman, pantolon veya elbise varken ilişki yaşayan ve giysilerin üzerine boşalma olduğunda hamile kalıp kalamayacaklarını merak eden genç ziyaretçilerimizin meraklarını giderelim. Bu tür bir ilişki sonrası hamile kalma olasılığı bulunmamaktadır.

AYRICA EK BİLGİ VERELİM ;

İç çamaşırı ile hamile kalınır mı diye düşünenlere kısaca açıklamak gerekirse böyle bir durum söz konusu olduğunda hamileliğin meydana gelebilmesinin tek koşulu meninin çamaşırdan vajinanın ağzına temas etmesi ve buradan içeriye sızmasıdır ki böyle bir durumun yaşanması oldukça düşük ihtimaller çerçevesindedir. Ancak böyle bir durumun varlığından şüphelenen kişilerin, adet tarihini beklemesi ve adet tarihinde 1 haftalık bir gecikme yaşanması durumunda test yapmaları önerilmektedir. Burada adet gecikmesinden 1 hafta sonra test yapılmasının sebebi ise adetin kimi zaman stres ve endişeden dolayı gecikebilmesidir. Eğer adetiniz 1 hafta geciktiyse mutlaka bir hamilelik testi yaparak, hamilelik şüphesinin doğrulanmasını sağlamalısınız.
 
Son düzenleme:
Yardiminiza ihtiyacim var :( 13 haziranda kiyafetler ve ic camasiri varken bsalma olmustu anlatmistim su qn adetim geckti kafayi yemek uzereym nolur yardim edin test te yaptiramiyorum su an. Dunde akintiyla karisik kirmizi bi leke geldi ama sonra durdu psikoljik mi anlamadim:(
 
Bu tür birliktelikle gebelik söz konusu olmaz.Gebeliğin oluşabilmesi için spermlerin çamaşırdan içeri ordan da vajinaya sızması lazım.Test yapmanız da fayda var.Eczaneden testi tedarik edebilirsiniz.Stres kaynaklı da mensiniz gerçekleşmiyor olabilir..
 
Yine ben :( cok rahatsiz ediyorum biliyorum ama su an sormaktan baska carem yok. Nolur kusura bakmayin. Adetim duzensizdi zaten ama gecikti iyice ecz testte alamiyorum bana adet sokturucu biseyler onerebilir misniz adet olmadikca hamilemiyim diye dusunuyorum delirmek uzereyim :(
 
Geri
Üst