Kız Çocuk İsteyen Annler Dikkat!!

ASİMELEK

Daimi Üye
Üye
Kız Çocuk İsteyen Annler Dikkat!!
hamilelik, hamilelikte beslenme, kız çocuğu doğurmak, kız çocuğu isteyen anneler, kız çocuğumu istiyorsunuz



392124dae8aa83411c.jpg


henüz bebek düşünmüyoruz ama ben bir kızım olsun çok istiyorummmmmmmm:hede::hede:tabiiki sağlıklı olması en önemlisi ama yinede insanın gönlünde bişiler yatıyo benimde kız bebek isteğim var inşallah rabbim nasip eder banada :D:D

Hollanda’daki Maastricht Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmada, kız çocuk sahibi olmak isteyen kadınların tuzlu yiyeceklerden ve muzdan uzak durmaları gerektiği belirtildi. Ancak uzmanlar, bu tür çalışmaların çift kontrollü olması ve kanıta dayanması gerektiğini söylüyor.

Araştırmaya göre, kalsiyum ve magnezyum içerikli yiyecekler kız çocuk sahibi olmada daha etkili.

Araştırma sonuçlarına göre, kız isteyen anne adaylarının kalsiyum içerikli yoğurt, peynir, ıspanak, badem, brokoli, portakal, somon balığı ve yulaf ezmesi ile magnezyum içerikli kaju fıstığı, fasulye, buğday gevreği gibi yiyecekleri yemesi gerekiyor.

Ancak çocuğun cinsiyetini belirleyen Y kromozomun babadan geldiğini belirten uzmanlar, bu tür çalışmaların anlamlı olması için çift kontrollü yapılması ve kanıta dayalı olması gerektiğini söylüyor.


 
Bebek sahibi olmak şüphesiz harika bir duygu muhteşem bir ayrıcalık; Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah. Benim içime doğmuştu oğlum olacağı ve öyle de oldu; zaten erkek olsun istemiştim fakat bunu Allahtan saplantısızca istedim.


En nihayetinde oğlum oldu büyüdü bile. Şimdi bu konu dikkatimi çektiğine göre kız çocuğu istiyorum demek oluyor:baby:Hanımlar her şeyin başı dua, buna inanabilirsiniz. Cinsiyet tercihi yapamıyoruz belki ama insanın gönlünden geçiyor kız ya da erkek olması. Dediğim gibi ben erkek istedim ve Allah kırmadı beni, hayırlı gördü ve gönlüme göre verdi. Allah çocuklarımızın acısını göstermesin. Hamişlere de rahat doğumlar nasip etsin inşallah.:kiss:
 
Bebeğin cinsini erkekten gelen sperm belirler. O yüzden bu yazdıklarınızın bir geçerliliği yok.
 
Geri
Üst