Doğumun Başladığı Nasıl Anlaşılır nişan böyle birşeymi

marbling817

Yeni Üye
Üye
Doğumun Başladığı Nasıl Anlaşılır nişan böyle birşeymi
Merhaba

32 haftalık hamileyim (31+2) bir kız bir erkek bebeğe hamileyim rahim ağzı uzunluğum 1 hafta önce 12mm idi.
bebeklerden biri 1300 biri 1700 gr .

yürümek oturmak yatmak bu aylarda işkence ikiz anneleri bilir bacak arası çok ağrır. bugnde aynı ağrı vardı ama çok şiddetli ve belime sancılar girdi aynı anda peçete koymuştum akıntı için. akıntmda nrmalde hep sulu demiin bir baktım bi damla çok az çok çok az kan var..

sizce nişan mı geldi.?
korktum..

yardımlarınızı rica ederim.
 
ikiz yada çoğul gebeliklerde her zaman için erken doğum riski vardır. Belirtiler erken doğumun başladığını gösteren belirtiler her doğum öncesi bebeğin suyunun gelme olayı olmayabilir bu tür durumlarda genellikle doğum esnasında su kesesi patlatılıyor ama gelen pembemsi yada kırmızı leke doğum öncesinin bir işaretidir. Bence vakit kaybetmeden mutlaka doktorunla görüş
 
Merhaba, normal gebelik 40 hafta sürmektedir. 37 hafta öncesi gerçekleşen doğumlara erken doğum denmektedir.32. hafta da tüm gebeler dikkatli olmalıdır. 32. haftada doğum gerçekleşirse bebekte bazı sağlık problemleri ortaya çıkabilir. Çoğul gebeliklerde de erken doğum riski vardır. Belirtileri, lekelenme, kasık ağrısı vajinal deşarj , bel ağrısı dır. Siz bazı belirtileri yaşıyorsunuz mutlaka en kısa zaman da hekiminizle irtibata geçmenizde , tedbirli olmanızda fayda vardır.
 
Geri
Üst