Kızlar hangi tüp bebek merkezi ve doktoru daha iyi ?

Arkadaşlar merhaba. Tüp bebek merkezi arayanlar için tavsiye edebileceğim en iyi yer bahçeci tüp bebek merkezidir. Gerek tecrübesi gerekse teknolojisi ile bu sektörün en iyisi. 2 kere aşılama 2 kere tüp bebek denemesinin ardından mustafa bahçeci ile tanıştım ve tek muayenede sorunu çözerek başarıya ulaştı. Sonuç 3 aylık hamileyim. Hiç başka yer arayarak zaman kaybetmeyin. Klinik çok temiz çalışanlar güler yüzlü. Kendinizi evinizde hissedeceksiniz. Yapılan testler ile hem kaliteli bir embriyo elde ediyorlar hemde yüksek teknoloji ile oluşan bu embriyoyu en iyi şekilde koruyorlar. Gözünüz arkada kalmıyor. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için.

Yorumunuz için teşekkür ederiz. Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile..
 
Merhaba kızlar, eskiler beni tanır ama yeniler tanımayabilir, üç yıl aradan sonra tekrar yazıyorum. İlk çocuğumu yurd dışında aşılama sayesinde kucağıma aldım. Şimdi ikinci çocuğum için tekrar tedaviye başvurucaz. Ama bu sefer İstanbul Avrupa yakasında yız. Nereye gidelim kime gidelim hiç bilmiyorum. Hastanenin ve doktorun güvenilir olması bir yana, maddıyatı da önemli bizim için. Devlete gittim yeni, dr daha muayene etmeden ücret talep etti, ikinci çocuk diye ücretliymiş ve 3bin tl istedi. Verirdim o parayı gık demezdim ama malesef hastane eğitim ve araştırma hastanesi olmasına rağmen çok pis ti.. Hayal kırıklığına uğradım açıkçası. Yurd dışından geldim ondan mı bilmiyorum, muayene bile olmayı reddettim, hijyen sıfırdı çünkü..

Herneyse, kızlar bana avcılar ve beylikdüzü çevresinde güvenebileceğim bir tüp bebek merkezi veya bir Doktor önerirsiniz çok mutlu olurum..

Şimdiden teşekkür ederim..
 
Geri
Üst