kızlar kiki' yi biliyo musunuz çok ilginç ama gerçek

Biz küçükken yapıyoduk ama adı kiki değildi yav ahahahaha adı değişikti güya evi yakan bir çocuğun ismi :hhh:
 
Biz de yapardık lisede ama bizimkinin adı kukiydi .:) Ve biz kalemlerle yapardık aynı şekilde hareket ediyordu. :) Ama ben bilimsel bir açıklaması vardır diye düşünüyorum.
 
Bizde kucukken yapardik... Sordugumuz hersey cikardi ne hikmetse:D:D Daha sonra ogretmenimiz aciklamasini yapmisti bize ama unuttum tabi... Bu arada kuki musallat olmasin diye kibritleri yakar sonuna kadar yanmasi icin beklerdik ve balkondan asagi atardik:D:D
Bak iste evde de simdi yalnizim urperdim azcik:)
 
ilginç am wwwkarthorozcom kiki kibrit
kızlar dün çok ilginç birşey duydum. biliyor musunuz bilmem. ama gerçek oluyo. kiki diye bi ruh var. ona sorular soruyorsunuz. şöyle oluyo. 6 tane kibritle çağırılıyo.3ünü sen alıyosun 3 ünü karşındaki.sonra ikisini baş ve işaret parmaklarınla tutuyosun kibritlerin ucu karşındaki insana dönük olarak.diğerinide kendine paralel bi şekilde tutuyosun.yani aynen U harfi gibi.karşındaki de bunları aynen yapıyo.
sonra içinizden 3 kulhü bir elham okuyosunuz.daha sonra sorun,KİKİ GELDİN Mİ diye.gelirse kibritler içe dışa yada yukarı hareket ediyor.mesela içinizden birini soruyosunuz.diyelim engini tanıyomusun.kibritler içeri giderse evet,dışarı giderse hayır yukarı giderse bilmiyorum demek.



ben dün denedim oldu
bunu deneyemezsiniz,denerseniz de sağ kalamazsınız çünkü kiki cini geldiği insana musallat olur ve musallat olduğunda da musallat olduğu insanın organlarını yer ve onu öldürmeden geri dönmez!
 

Benzer Diğer Konularımız !

Geri
Üst