kızmayın ne olur zina yaptığın erkekle evlenmek

Bence o kadar büyütülecek bir mesele değil yani eğer sen kendini biliyorsan evlenmesen de problem değil evlenemesen de.Şahsen ben namusu iki bacak arasında arayanlar zihniyetine çok karşıyım.Elden ele dolaşıp bekaretini koruyanlar daha mı namuslu yani !!!

İyi yapmışsın içinden gibi davranmışsın umarım sonunuz hayırlı olur.İnşallah pişmanlık duymazsın ilerde...

Çok doğru söylemişsin, namus bacak arasında aranmaz.Sen ona güveniyorsan yaptığın kötü bir şey değil.İnşallah Allah kötü bir şey nasip etmez ve erkek arkadaşın güvenini boşa çıkarmaz...
 
seni elestirmek istemiyorum
senin hayata bakis acina bagli ya bu dünya icin yasarsin ahirettede cehennemde yanarsin
yada
ahirete azik hazirlayip bu dünyada fazla zevk almamaya gayret gösterirsin. Dünnyaya kanan ahirette yanan odundur....
Hicbirsey icin gec deyildir, tövbe etmeyi bilene

Rabbim cümlemizi islah eylesin
Hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin
ve bizi seytanin ve nefsimizin serinden korusun
Amin
 
Benim yorumum ne ,konuyu acan arkadasa ne de yorum yazanlara.Konuyu acan arkadas zaten konuyu acip gitmis ve bu eski bir konu.Tekrar yorum yazilmasina karsilik bende yazayim dedim.
Kadinlar hayatin yapi tasidir,aileyi onlar kurar,onlar ayakta tutar,onlar gelecek icin yeni nesil yetistirir,cocugunu iyi yetistirmek bir kadinin bilgisi kadardir.Kadin olarak dunyaya gelmek bize verilmis bir oduldur,biz anne oluruz,biz yeni nesili yetistiririz vs.....butun bunlari goz onunde tutarsak bize dusen gorevlerin farkinda olmaliyiz,once hayati kendimiz icin guzel yasamaliyiz,kendimizin gelecegini,mutlulugunu dusunmeliyiz biz kendimiz icin neyin iyi neyin kotu oldugunu bilmezsek bunu kimse bilemez,hayatta sinirlarimizi belirleyecek olanda biziz.Kimsenin bize bu normal bunu yap,yada bu kotu bunu yapma demesiyle birseyler yapmiyoruz ,kisi kim oldugu,ne oldugunu, ne istedigini iyi bilmeli.Kadinlari kandirmak iki guzel soze baglidir cogu zaman,hayatta basimiza neler gelegini kimse onceden bilemez ama aklimiz ve mantigimiz var bunlari kullanmayi basarirsak,ne ozel hayatimizda,ne de is hayatimizda bizi kimsenin incitmesine izin vermeyiz.
Kadin olmak hem cok guzel bir duygu hemde cok zor bir yasam...hayatin her alaninda,her aninda bizim once kendimize saygimiz olmali gerisi gelir zaten.Cokkk cokk klasik bir soz cogu konular erkeklerin elinin kiri.Kadinlar kendilerini dusunmezse erkekler onlari dusunmez.
 
Namus sadece bacak arasında aranmaz doğrudur..
Müslüman olan bir kadın ne elden ele gezer ne de birilerinin altında..
Annemin bana her zaman söylediği bi söz vardır; 'eline beline ve diline sahip olacaksın..'
İnsanın önce Allah'ın huzuruna çıkacak sonra da kocasının karşısında dik duracak yüzü olmalı...
Bunu yazan arkadaşa değil sözlerim sadece..
Yapılan yorumlarda gözüme batan birşey oldu..
Zira hayat onun Allah affetsin... bu
yorumu çok beğendim altını çizmek istedim sorun evlenip evlenememek
değil arkadaşlar gözünüzü açın ölüm var mahremiyet var henüz sana haram
olanı yaparken bir gün allaha hesap vericemizide düşünmeliyiz..yazık
gençliğe bak..</font></u><br>gerçektende haklısın gençlik çok kötüye gitmeye başladı... nerdeee eski insanlar artık ne haya kaldı ne iman yarına çıkmaya senedimiz mi var nerden biliyon 1 dk snra ölmeyeceğini snra ALLAH'ın huzurunda ne cevap vereceksin... ne olursa olsun nikah kıyılmadığı sürece o sana haram istersen ölümüne güven... inşaallah sonunuz hayırlı biter inşaallah...
 
Namus sadece bacak arasında aranmaz doğrudur..
Müslüman olan bir kadın ne elden ele gezer ne de birilerinin altında..
Annemin bana her zaman söylediği bi söz vardır; 'eline beline ve diline sahip olacaksın..'
İnsanın önce Allah'ın huzuruna çıkacak sonra da kocasının karşısında dik duracak yüzü olmalı...
Bunu yazan arkadaşa değil sözlerim sadece..
Yapılan yorumlarda gözüme batan birşey oldu..
Zira hayat onun Allah affetsin...
katiliyorum aynen
 
namus evet iki bacak arasında değil ama insanın herkesten önce rabbinin karşısında dimdik duarbilmesi lazım sonra eşinin. bu şekilde olupta evlenmeden ayrılan insanlar gördük bi daha evlenmeye cesaret edemeyen. peygamber efendimiz boşuna demememiş çocuklarınız akli bali olunca ergenlik çağına girince gönül rızalarıyla temiz ve ahlaklı olan eşlerle evlendirin diye rızkını vereCEK OLAN Allahtır şüphesiz ki o herşeyi bilir ve görür.rabbim pişmanlık yaşatmasın kardeşim tasvip etmedim ama ne yapalım şeytan var ortada ve düşmanımız hep içimizde nefsimiz var.rabbim utandırmadan yüzünün akıyla evlenmeyi nasip etsin.
 
Herkesin kararı kendine bence .Bende bu yaptığını onaylamadım en azından benim görüşüme uygun değil . benim de erkek arkadaşım var ama hayat bu ne olacağı belli değil. ya bir gün ayrılırsam ne olacak ? sorun bakire kalmak ta değil beni aldatan insanla bu kadar yakınlaştığım için kendimi kötü hissederim sanırıım . O yüzden keşke evlenene kadar bekleseydin .Günahtır değildir diye konuşamam ayıplayamam çünkü gün gelir benim kızım olur o da böyle bir şey yapar .Allah bilir . Tek dileğim umarım nişanlın yarı yolda bırakmaz evlenirsiniz . Ona güvenmeseydin böyle bir şeyi yapmazdın zaten .Birini çok sevince insanın gözü kör oluyor bence . Ama şu da var evlenince bunu yapsan da o zaman da ayrılma ihtimalin vardı .Yine de evlenince daha anlamlı daha güzel olabilir bence .. Umarım evlenirsin pişman olmazsın :)
 
erkekler elde ettikleri kızlarla asla evlenmezler. çünki bir erkek bir kızı elde ettiği zaman kızın büyüsü kaybolur. biriside namus iki bacak arasında değil demiş. her toplumun bazı kuralları vardır. kağıt değeri olmayan birşeydir ama üstünde atatürk resmi olursa ve yanındada 200 yazarsa değerli bir para oluyor. işte sen her nekadar namusu bacak arasında görmesende bu halk öyle görüyor. kurallara uymazsan oyun dışı kalırsın yani evde kalırsın tatlım. oyüzden bekarete dikkat etmek lazım. iş sadece bekareti bozurmakta değil. kazara hamile kalsan ne yapacaksın ailene ne diyeceksin?
 
o hatayı bende yaptım tam yedi yıl beraber olduk birbirimiz için ölüyorduk yıllarca evlenmek için uğraştık tam herşey yoluna girmişti ki düğüne sadece iki ay kalmıştıki ayrılmak zorunda kaldık sakın biz zaten evleneceğiz ayrılmayız benim sevgilim terk etmez demeyin lütfen bedeninizi kullandırtmayın şimdi pişmanlık beni bitiriyor ama yapacak bişey yok olan oldu ama lütfen insanlara sonuna kadar güvenmeyin mutlaka yanılmış olabileceginizi göz adrı etmeyin.kendi bedenime ve ruhuma bu kötülüğü ben yaptım ve bunun asla telefisi yok rabbim kimseyi benim durumuma düşürmesin
 
Geri
Üst