Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Merhaba ben yeni uyegim bu ay klomen kullandim ve pazartesi 3 unde catlatma ignesi gobekten yaptirdim . Sorum su ki catlatma ignesinden kac gun sonra kanda gebelik belli cikar.
 
Merhaba , Gebelik testi mens gecikmesi yaşandıktan hemen sonra yapılabilir. Bu ortalama olarak yumurta çatlatma iğnesi yapıldıktan 14 gün sonrasına denk gelir.
 
Merhabalar ben klomen kullandım ayin 12sinde gittim 22 mm yumurtam olmuş doktor kendiliğinden çatlar diyip iğne vermedi persembe cumartesi ve pazartesi iliski dedi persembe günü şiddetli kaşık agrim akıntım oldu gergin iliski oldu eşimle akıntım ve arasira kasik batmalarım ve bel agrim oluyor yumurtam catlamistir değil mi kist olur diye korkuyorum çok doktorum da biraz bi tuhaf
 
Merhaba, yumurta çatlamaya elverişli hale gelmiş bu yüzden enjeksiyona gerek kalmamış. Ağrılarınız muhtemelen yumurtanın çatlamasından dolayı gerçekleşmiş. + her tedavinin riski vardır klomen tedavisinin de öyle. Klomen tedavisinde sıklıkla kist görülebiliyor.+ Hekiminiz sizi (merakınızdan ötürü ) tatmin etmiyorsa değiştirin . Hasta hekim ilişkisi bu noktada önemlidir..
 
Merhaba, klomen yumurtlaya yardımcı bir ilaç . Sorun sadece sizde ve( yumurtalıklarınız da) ise , ciddi bir problem yoksa gebe kalabilirsiniz. Çocuk tedavisinde çift olarak değerlendirilmeniz lazım. Eşinizin sperm sayısı düşmüş olabilir .Yani sorunuzun ucu çok açık. Klomenle gebelik sağlanmazsa farklı tedaviler uygulanacaktır.
 
Merhaba bende yazmak istedim 23 yaşındayım 6 aylık evliyim eşimle aramda 15 yaş var ve eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var 5 yaşında. Bu sebepten dolayı evlendiğimiz ilk günden itibaren korunmayı istemedim bizde bir aile olalım diye 5 ay boyunca kendiliğinden olması bir ay doktor ilaç siz takip etti sadece bitkilerle olmadı sonra kelime e başladım adetin 5 günü 2 defa ictim8 günde sonra ilaç bitti 1 gün bekledim doktora gittim 13 mm dedi 2 gün sonra yine gel dedi. Hiç umudum yoktu çünkü konu ile ilgili sayfalarda okuduğum yazılarda hep 18 20 mm civarı çatlar falan yazıyor çatlama iğnesi falan diyorlardı. Neyse 2 gun8 sonra gittiğimde 13 mm olan yumurtam büyümüş ve kendiliğinden çatlamış çok sevindim tekrar umutlandım igneye falan gerek kalmadı diye. Ilişki günleri söyledi. Adetime 12 gün kaldı çok merak ediyorum sonucu. Allah isteyen herkese versin kimsenin kucagi boş kalmasın. Bana da dua eder misiniz.
 
Merhaba yeni üye oldum ve bende yazmak istedim 23 yaşındayım 6 aylık evliyim eşimle aramda 15 yaş var ve eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var 5 yaşında. Bu sebepten dolayı evlendiğimiz ilk günden itibaren korunmayı istemedim bizde bir aile olalım diye 5 ay boyunca kendiliğinden olması bir ay doktor ilaç siz takip etti sadece bitkilerle olmadı sonra kelime e başladım adetin 5 günü 2 defa ictim8 günde sonra ilaç bitti 1 gün bekledim doktora gittim 13 mm dedi 2 gün sonra yine gel dedi. Hiç umudum yoktu çünkü konu ile ilgili sayfalarda okuduğum yazılarda hep 18 20 mm civarı çatlar falan yazıyor çatlama iğnesi falan diyorlardı. Neyse 2 gun8 sonra gittiğimde 13 mm olan yumurtam büyümüş ve kendiliğinden çatlamış çok sevindim tekrar umutlandım igneye falan gerek kalmadı diye. Ilişki günleri söyledi. Adetime 12 gün kaldı çok merak ediyorum sonucu. Allah isteyen herkese versin kimsenin kucagi boş kalmasın. Bana da dua eder misiniz.
 
dualarımız seninle inşallah sen de meleğine kavuşursun bir an önce henüz şuan adetine 12 gün var mecburen test yapmak için adetinin geçmesini beklemelisin. En doğru sonucu adet gecikmesinden sonraki günler alabilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun..
 
dualarımız seninle inşallah sen de meleğine kavuşursun bir an önce henüz şuan adetine 12 gün var mecburen test yapmak için adetinin geçmesini beklemelisin. En doğru sonucu adet gecikmesinden sonraki günler alabilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun..
 
Geri
Üst