Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Cevap: Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Teşekkür ederim canım, Allah hayırlısını versin...



Hayırlısı olsun canım ne yapalım, daha bir kaderci oldum sanırım, önümüzdeki ay kullanmamaya karar verdim hatta, yarıda kesiyorum tedaviyi. Bu kadar hormon yüklenmesi çok da yararlı değil gibi geliyor. Neyse hayırlısı bakalım...



neden nemesiz bence bırakma tedaviyi sonuçta sana faydalı olmyan bişi olsa dr uygulamaz.. gerçi evet Rabbim bliri ama sen yinde tedavviye devam et inan olacak
 
Cevap: Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Bu ay anladım ki geçen ayki gecikme gecikme değilmiş. Regl döngüm değişmiş...

Normalde 24 günde bir olan menstrüel döngüm 27 güne çıktı Klomen'den sonra. Acaba bende luteal faz disfonksiyonu mu vardı da Klomen bu konuda işe yaradı diye de düşünmüyor değilim hani.

Geçen ayki gibi bu ay da 27 günde bir dakik olarak geldi. Bana da çok enteresan geldi çünkü kendimi bildim bileli 24 gündü...

O nedenden dolayı bir ay daha Klomen kullanacağım. Zaten 3 ay olarak verilmişti. Önümüzdeki ay bitecek. Menstrüel döngüyü değiştirmesi nedeniyle yarıda kesmeyeceğim tedavimi.
 
Cevap: Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Bu ay son Klomen kullanışımdı arkadaşlar, üç aylık tedavinin son dozunu da bugün alıyorum. Klomen kullanan arkadaşlar dikkat etsinler, regl düzenlerinde değişiklikler (iyi yönde) olabiliyor. Üç ay boyunca şunu gördüm ki, regl olmanız gereken tarihten 1 hafta önceden başlayarak karında şişlik hissi ve yumurtalıklarda da şişkinlik oluyor. Üreme sisteminizdeki faaliyetleri ve hareketleri yakinen takip edebiliyorsunuz yani :)

Baş ağrıları ve görme bozukluğundan daha önce bahsetmiştim sanırım ama yine tekrarlamakta fayda var. Ara sıra (ilacın son dozundan birkaç gün sonra başlayarak) hafif seviyeli ağrılar girdi başıma ki benim başım kolay kolay ağrımaz. Yeme-içme düzenimde bir değişiklik olmadı.

Regl dönemine yakın (1 hafta kala) göğüslerde şişkinlik ve hassasiyet oluşuyor. Yani hamilelik belirtilerinde olduğu gibi. Bazı bayanlar her regl döneminde bunu yaşıyorlar, ben de yaşıyorum ama Klomen ile daha fazla hissediyorsunuz. Hamilelik belirtileriyle karıştırabilirsiniz o yüzden.

Klomen kullanıyorsanız ve regl döneminiz 28 günden az ise test yapmak veya yaptırmak için 29 günün geçmesini bekleyin. Yani erken test yaptırmaktan kaçınmakta fayda var diyorum.

Aklıma gelen herşeyi buraya yazmaya ve bu ilaçla ilgili herşeyi merak edenlere yardım etmeye çalışıyorum çünkü ben de ilk bu ilaç verildiğinde çok merak etmiş ve internette epey araştırma yapmıştım. Umarım yardımı olur arkadaşlar.

Herkese sevgiler...
 
Cevap: Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

umarım hepimizin işine yarar öncelikle senin seni seviyorum canım adminim inan kendimden daha çok istiyorum sana...
 
Cevap: Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Jellibonum canım, Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Teşekkür ederim güzel dileklerin için. :) Ben de seni seviyorum canım benim. En kısa zamanda dileklerin gerçekleşmesi ümidiyle :)
 
Cevap: Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Sevgili Cadet,

Klomen etkisi kanıtlanmış bir ilaçtır zira bunun üç ay gibi bir süre kullanılması gerekiyor okuduklarım kadarı ile. Umarım sizede etkisi olacaktır. Diğer hamile kalma yöntemlerinden bir taneside ateş ölçme yöntemiyle hamile kalma yöntemidir, aşağıdaki linki inceleyin isterseniz. Umarım elma çekirdeğinize bir an önce kavuşursunuz :) Bu arada hoş geldiniz.

LİNK
https://www.meleklermekani.com/gebelik/146432-ates-olcme-yontemiyle-hamile-kalmak.html
 
Geri
Üst