Kolda ki Tüylenmeler İçin

T

TİTAN

Forum Okuru
Kolda ki Tüylenmeler İçin
kolda ki tüyler kolda ki tüylerden kurtulma kolda ki tüyler nasıl alınır ile ilgili bilgiler burada melekler. İstenmeyen tüyler kadınların en büyük sorunlarından biri melekler :) Bu tüylerden kurtulmak için pek çok yol tercih edilebiliyor. Ancak bazı bayanların kol bölgesinde ki tüylerle ilgili sıkıntı yaşadığını biliyoruz. Kolda ki tüyler nasıl alınır, kolda ki tüylerden kurtulma yolları nelerdir şeklinde bize gelen sorulara bu makalemizde kısaca cevap vermek , yol göstermek istiyoruz. Kolda ki tüyler ile ilgili söyleyebileceklerimiz şöyle melekler ...



kol_kili-3ba.jpg



Özellikle kol bölgesindeki tüylenmeler, genç kız ve kadınlarımızı rahatsız etmektedirler. Bununla ilgili bir takın yöntemler vardır. Sir ağda yöntemiyle koldaki tüylerden geçici olarak kurtulmak mümkündür.

Tüy dökücü kremlerle de kurtulmak mümkündür. Ama kalıcı olarak bu kıllardan kurtulmak isteniyorsa o halde lazer epilasyon yöntemi uygun olacaktır. Kollarda nejenler değişik olduğu için uygulamayı yapan yada yapımına karar veren kişinin mutlaka doktor olmasına özen gösterilmesi gerekir.

Lazer merkezinde dermatolog hekim de bulunmalıdır. Kol bölgesindeki kıllardan tamamen ve kökten kurtulmak isteniyorsa doktorun verdiği özel epilasyon değerleri ile birlikte yapılan merkezleri tercih etmek gerekir.
 
Kol bölgesindeki tüyleri 1 kere aldığınızda sonra dik dik çıkmaya başlıyor. O nedenle doğru uygulama çok önemli. Hem tüyleri alan hemde zamanla tüylerin tamamen yok olmasını sağlayan yöntemler var. Mesela Bioder Epiten Ağda serisi gibi. Herkesin kullanımına yönelik ürünleri var. Ben Bioder kullanan biri olarak oldukça memnunum. İncelemenizi tavsiye ederim.
 
her neyle alırsan al daha fazla daha siyah cıkıyorlar. en güzeli almamak ve tüy sarartıcı kullanmak bence.
 
Geri
Üst