Köpüksüz şampuan nedir faydaları ve markaları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Köpüksüz şampuan nedir faydaları ve markaları
Şaç bakımı ve temizliğin de kullandığımız şampuanlar, kadın, erkek, çocuk ve bebekler için özel olarak üretilen kozmetik ürünlerdir. Saç rengine, şekline ve yapısına özel olarak üretilen ve piyasa da farklı kozmetik markaları tarafından satılan şampuanlara bir yenilik daha gelerek köpüksüz şampuan üretildi.

Aslın da özellikle biz kadınlar köpürmeyen bir ürünün yeteri kadar temizlemediğini sanırız ve yanılırız. İllaki iyi bir şampuan bol köpürür diye bir kaide yok hanımlar;)

Saçlar bayanların en değerli aksesuarıdır. Işıltılı ve parlak saçlar her zaman için size sağlıkla gülümser ve etrafa da ışık saçar. Şu an köpüksüz şampuanlar arasın da en çok satılan ürünlerden biri elseve 6 mucizevi yağ üçü bir arada krem şampuan olanı..

köpüksüz şampuan.JPG


Şampuan da yeni bir dönem başlatan köpüksüz şampuanların kullanımın da saç derinize köpürtmeden masaj yapıyorsunuz. Kullanımına gelince: saçınızı iyice ıslattıktan sonra köpüksüz şampuandan saçlarınıza bir miktar döküyor ve saçınızın uzunluğuna göre saçınızın ihtiyacı olan miktarı saçlarınıza yediriyorsunuz. Dipten uca kadar şampuanı iyice yedirdikten sonra birkaç dakika saçlarınızın diplerine masaj yapıyor daha sonra 2 dakika kadar bekleyip bol su ile saçlarınızı duruluyorsunuz.

Köpüksüz şampuanın özellikleri nelerdir

saçların güçlenmesine yardımcı olur ve saçın beslenmesin de olumlu etki eder. İçerdiği vitaminler sayesin de saç diplerin de pullanma yada kepek oluşumuna engel olur. Banyo sonrası kolay tarama olanağı sağlar ve ürün dermatolojik olarak da test edilmiştir.

Köpüksüz şampuan markalarından bazıları şunlardır;


Elseve 3’ü 1 arada Komple Bakım
Yves Rocher Köpürmeyen Krem Şampuan
HC Complex Şampuan
Insight Şampuan

Eğer köpüksüz şampuan alıp kullandıysanız izlenimlerinizi bizimle bu konu altından olumlu yada olumsuz yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.
 
nedense millet olarak köpürmeyen şeylerin temizlemediğini sanırız ama aslında yanılıyoruz ben elsevin bu köpüksüz şampuanını alıp kullandım gayet iyi hatta banyo sonrası saçlarım ipek gibi hem yumuşak hemde parlak oldu kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ürün
 
köpüksüz şampuanı ilk kez duydum ben arada bir kuru şampuan kullanıyorum özellikle banyo yapma olasılığın olmadığı durumlarda kuru şampuan çok iyi oluyor saçlar yeni yıkanmış gibi canlanıyor ilk fırsatta bu köpüksüz şampuanı mutlaka denicem sanırım elseve alırım bende zaten sevdiğim bir marka ürünlerini de kullanıyorum
 
köpüksüz şampuanı ben kullanıyorum gayette memnunum evet bizde şöyle yanlış bir düşünce var eğer ürün köpürmüyorsa yeteri kadar temizlemiyor gibisinden ama yanlış bende elseve köpüksüz şampuan kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum
 
Merhaba adminim köpüksüz şampuanı ilk defa duydum. Birde geçen bir arkadaşım kuru şampuan kullandığını söyledi bunuda ilk defa duydum. Acaba bu kuru şampuanla arasındaki fark nedir ? Bu kuru şampuanla ilgili bilginiz varmıdır ?
 
Merhaba adminim köpüksüz şampuanı ilk defa duydum. Birde geçen bir arkadaşım kuru şampuan kullandığını söyledi bunuda ilk defa duydum. Acaba bu kuru şampuanla arasındaki fark nedir ? Bu kuru şampuanla ilgili bilginiz varmıdır ?

Kuru şampuanda su kullanmıyorsunuz, köpüksüz şampuanda su kullanıyorsunuz. Köpüksüz şampuanda zararlı köpürtücü kimyasallar bulunmuyor. Ama zaten Loreal çok kimyasal bir marka, köpüksüz olması bir anlam ifade etmiyor yani :)) daha doğal çözümlere yönelmek daha iyi
 
Geri
Üst