Korse giyerek zayıflamak mümkünmü?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Korse giyerek zayıflamak mümkünmü?
korse giymek zayıflatırmı, korsenin zararları, korse giymenin faydaları, korse giyerek kilo verilirmi, korse kullananların yorumları

Hemen hemen her bayan hayatının belli bir döneminde yada özel günler de mutlaka korse kullandığı olmuştur. Özellikle doğum sonrası yaşanan fazla kilolar, vücudun sarkması sık kilo alıp vermekten ötürü vücut hatlarında oluşan gevşemelerden dolayı giydiğiniz kıyafetler üzeriniz de fit durmaz. Korse giyerek vücut hatlarınızı toparlamak elbette mümkündür. Bunun için öncelikle doğru bir korse seçimi yapmanız da fayda olacaktır.

Piyasa da farklı markaların koleksiyonun da yer alan değişik korse modelleri vardır. Kimi baseninden şikayet eder kimi de göbekli oluşundan kimiside tamamen fit görünmek için vücudu saran bir korseyi tercih eder.

Korse giymek sadece vücudu toparlamak ve daha fit görünmek için değil bazı bayanların kiyo vermek için kullandığı bir zayıflama gerecidir. Peki korse giymek zayıflatır mı?

Sizler için korse hakkın da tüm bilgileri derlereyerek bilgilerinize sunuyoruz. Korse giymek zayıflatırmı? Korse takmak zararlımı, korsenin faydaları ve daha birçok bilgiyi bu konumuz da bulabilirsiniz.
formeasy-bayan-ayarlanabilir-bel-bicimlendirici-korse-5500-9497_1_151435.JPG


Korsenin Faydaları:

  • Vücudu toparlar ve güzel görünmesini sağlar,
  • Terleterek zayıflamaya yardımcı olur,
  • Doğum sonrası karın toparlamada etkilidir,
  • Sporcu korseleri spor yaparken sakatlanmaları önler ve gece zayıflamak için kullanılır,
  • Bel fıtığı ve bel ağrıları için faydalı olur,
  • Göbek fıtığında etkilidir,

Korsenin Zararları:

  • Vücudunuza uygun bedende olmayan korseler vücut bozukluğuna yol açabilir, mutlaka bedeninize uygun korse kullanınız,
  • Uzun süre giyilen korse sonucu oluşan terleme mantar yapabilir, temizlik ve hijyen konusunda dikkatli olunmalıdır,
  • Terlemeyi ve vücudun nefes almasını engelleyen sentetik materyalden yapılmış olan korseleri kesinlikle kullanmayınız.

Korse Giymek Zayıflatır mı:

Korse giymenin zayıflamaya etkisi olduğu bir gerçektir. Korse terleyerek vücuttaki fazla yağların atılmasına yardımcı olur. Eğer uygun korseyi ve doğru şekilde kullanıyorsanız kilo vermek için kullanabilirsiniz. Gündüz 8 saat boyunca sürekli korse giyip gece yatarken de sporcu korsesi giyerek uyumak çok etkili olacaktır. Korse giyerken bol bol su içmek korsenin etkisini daha da artıracaktır. Tabiki korse tek başına bir zayıflama yöntemi olarak kullanılamaz. Bu nedenle diyetinize dikkat etmeli yada bir diyetisyenden yardım alıp, korseyi yardımcı olarak kullanmalısınız.

Korse Nasıl Kullanılmalıdır:

Korse kullanırken ilk dikkat etmemiz gereken korsenin mutlaka bedenimize uygun olması gerektiğidir. Vücut hatlarınıza ve beden ölçünüze uygun korse seçiniz. Örneğin sadece göbek yağlarınız için korse kullanmak istiyorsanız bel bölgenizi tamamen saran korseler tercih ediniz. Kalça ve basen için kullanabileceğiniz beli saran ve uzun paçalı korseler kullanabilirsiniz. Elbiseleriniz içine giyebileceğiniz boydan uzun etekli korseler vücudunuzu çok daha güzel gösterecektir.

Korse kullanarak kilo verenlerin yorumlarını konumuz altında bekliyoruz. Eğer sizde korse takarak kilo veren bayanlar arasındaysanız yaşadığınız deneyimleri bizlerle paylaşmanızı bekliyoruz;)
 
bu piyasada zayıflatan korseler varmış ne kadar doğru bilmiyorum ama korseyi takarak kilo verebiliyormuşsunuz deneyenler varsa yorumları yazarsa sevinirim çünkü bende almayı düşünüyorum yorumlara göre satın alacam boşuna para vermek istemiyorum
 
ben pek kilolu değilim biraz göbek sorunum var. göbeğimin erimesi için yazın korse giymiştim. yazın hava sıcak korse terlemeyi sağladığından fazla göbekten kurtuldum. bir dönemde belimi şekillendirmek için giymiştim. korse zayıflatıyor ve beli inceltiyor. tabi tek başına korseden mucize beklememek lazım . bol su içmek egzersiz yapmak boğazı tutmakta lazım.
 
Geri
Üst